Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Yagendoo - Vino veritas - pomoc se šablonou
01. lis 2014 17:55 #118716
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti se šablonou Yagendoo - Vino veritas, popřípadě nějakou jinou od nich? Koupil jsem si jí, ale nedaří se mi jí vůbec nakonfigurovat tak, aby vůbec něco zobrazovala.
Děkuji
nemáte někdo zkušenosti se šablonou Yagendoo - Vino veritas, popřípadě nějakou jinou od nich? Koupil jsem si jí, ale nedaří se mi jí vůbec nakonfigurovat tak, aby vůbec něco zobrazovala.
Děkuji
01. lis 2014 18:48 #118717
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Všechny informace najdete v dokumentaci.
Konfigurovat také nic nemusíte stačí si vybrat a nainstalovat namísto balíčku Template Only balíček Template, Modules & Quickstart, který obsahuje kompletní instalaci Joomly, šablony, modulů a nastavení...
Konfigurovat také nic nemusíte stačí si vybrat a nainstalovat namísto balíčku Template Only balíček Template, Modules & Quickstart, který obsahuje kompletní instalaci Joomly, šablony, modulů a nastavení...
01. lis 2014 19:15 #118718
Odpověď od meris
Začátečník
Děkuji za rychlou reakci.
Bohužel, ani QuickStart Pack se vzorovým naplněním nefunguje správně. Vůbec se nezobrazuje obsah (<jdoc:include type="component" />).
P.S.: teď jsem si všimnul, že jsem špatně zvolil kategorii a mělo to být v "Šablony pro Joomla! 2.5.x". Je možné přesunout?
Bohužel, ani QuickStart Pack se vzorovým naplněním nefunguje správně. Vůbec se nezobrazuje obsah (<jdoc:include type="component" />).
P.S.: teď jsem si všimnul, že jsem špatně zvolil kategorii a mělo to být v "Šablony pro Joomla! 2.5.x". Je možné přesunout?
01. lis 2014 20:36 #118719
Odpověď od Bong
Moderátor
Přesun není problém...
Jak to instalujete? Nahrál jste na web celý balíček quikstartu, teprve tam rozbalil a instaloval?
Obsah jaké komponenty nezobrazuje? Odkaz na stránky?
Jak to instalujete? Nahrál jste na web celý balíček quikstartu, teprve tam rozbalil a instaloval?
Obsah jaké komponenty nezobrazuje? Odkaz na stránky?
01. lis 2014 20:40 #118720
Odpověď od meris
Začátečník
Zde je odkaz na stránky, kde je použit bez QuickStartu
www.vyvojovadomena.cz/machacek/
Už úvodní článek se vůbec nezobrazí.
Už úvodní článek se vůbec nezobrazí.
01. lis 2014 21:42 - 01. lis 2014 21:43 #118722
Odpověď od Bong
Moderátor
Nahrajte a nainstalujte Quickstart, pak vám vznikne toto:
template-demos.yagendoo.com/joomla/virtuemart/vino_veritas/
A nezapínejte SEF URL.
A nezapínejte SEF URL.