Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak poštelovat pravý modulový sloup v Phoca Maloo?
13. čvc 2014 21:07 #117026
--- -- -
Ahoj Joomláci,
přesunul jsem moduly v template Phoca Maloo na J!2.5 zleva doprava, ale něco jim tam blokuje prostor. Nevíte prosím, co to je a jak pravé moduly zarovnat hezky ke kraji?
Přikládám vizuální ukázku: www.dropbox.com/s/m15padmqwtkqsal/Phoca-...-right-module-CV.png
Mám něco poštelovat v css? Kde a co?
Za tipy předem díky!
MaK.
přesunul jsem moduly v template Phoca Maloo na J!2.5 zleva doprava, ale něco jim tam blokuje prostor. Nevíte prosím, co to je a jak pravé moduly zarovnat hezky ke kraji?
Přikládám vizuální ukázku: www.dropbox.com/s/m15padmqwtkqsal/Phoca-...-right-module-CV.png
Mám něco poštelovat v css? Kde a co?
Za tipy předem díky!
MaK.
--- -- -
14. čvc 2014 06:34 #117028
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
odkaz na web?
mozna jen nepouzivate spravnou pozici, ale to se bez ukazky tezko stanovuje presne
mozna jen nepouzivate spravnou pozici, ale to se bez ukazky tezko stanovuje presne
Joomla! pro každého
14. čvc 2014 09:43 #117031
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
když si dám zobrazit pozice...
www.cestavina.cz/?tp=1
tak mi přijde, že zařazený je to do správné pozice...spíš ta šablona je připravená na tři sloupce...případně levej+zbytek....a při aktuální konfiguraci neumí roztáhnout ten phoca-content1
v souboru www.cestavina.cz/templates/phoca_maloo/css/template.css je na řádku 153
takže zkuste si pohrát s tím parametrem width.... 750px by mohlo být ok
v souboru www.cestavina.cz/templates/phoca_maloo/css/template.css je na řádku 153
Code:
#phoca-content1 {
float: left;
margin: 0;
overflow: hidden;
padding: 0;
position: relative;
width: 528px;
takže zkuste si pohrát s tím parametrem width.... 750px by mohlo být ok
Poděkovali: MaK.
15. čvc 2014 15:55 #117048
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Super, fishmakere, moc díky, zabralo to. Pravý sloupec už je opravdu pravý.
Fajn odpoledne!
MaK.
Fajn odpoledne!
MaK.
--- -- -