Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Problém se šablonou
01. dub 2014 13:39 #115302
Dobrý den,
mam nainstalovanou joomlu 2,5 a v artisteeru 4 jsem si vylepšil šablonu která má teď 40MB. Nemůžu jí vůbec dostat do joomly vždy mi to vyskočí, na vyhledávači google chrom to píše ,,Tato webová stránka není dostupná".
Prosím o radu co s tím.
mam nainstalovanou joomlu 2,5 a v artisteeru 4 jsem si vylepšil šablonu která má teď 40MB. Nemůžu jí vůbec dostat do joomly vždy mi to vyskočí, na vyhledávači google chrom to píše ,,Tato webová stránka není dostupná".
Prosím o radu co s tím.
01. dub 2014 14:16 #115304
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
co znamena "nemuzu dostat do joomla"? Co si predstavit pod pojmem "vzdy mi o vyskoci"?
S defaultni sablonou vse funguje?
S defaultni sablonou vse funguje?
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
01. dub 2014 14:44 #115305
Odpověď od Lukáš
Uživatel
Svojí šablonu se snažím nahrát do joomly ve správci rozšíření a pokaždé to vypadne. když ta šablona měla 10Mb tak šlo vše bez problému ale teď po změně má 40Mb a už to nejde.
01. dub 2014 15:55 #115307
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vždyť si sám odpovídáte. Na vině jsou vaše úpravy. Buď tam máte nějakou chybu, ale s tím vám nikdo neporadí pokud nedáte odkaz na stránky. Nebo je šablona opravdu poněkud veliká. A 40MB je už extra prasečina. To si ty obrázky nemůžete upravit?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
01. dub 2014 22:51 #115316
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
40 MB sablona
hmm, to budou navstevnici chrochtat blahem
upravte a velikostne optimalizujte obrazky (jpg, png, gif)
sablona musi mit maximalne par stovek kilo (i 10 MB je moc), maximum jsou jednotky MB
hmm, to budou navstevnici chrochtat blahem
upravte a velikostne optimalizujte obrazky (jpg, png, gif)
sablona musi mit maximalne par stovek kilo (i 10 MB je moc), maximum jsou jednotky MB
Joomla! pro každého
03. dub 2014 11:04 #115328
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
Problém pravděpodobně způsobují limity pro upload na server nastavené hostingem. Proto projde 10 MB v pohodě a 40 už ne (to je už opravdu dost a divil bych se, kdyby to měli v defaultní konfiguraci tak nastavené).
Šablonu si proto nahrajte ručně - rozzipovanou na ftp do složky templates. Potom jděte do administrace joomla a zvolte Rozšíření/Správce rozšíření/Pátrání -> a v pravém horním rohu klikněte na ikonu Pátrání.
Najde to Vaši šablonu, tu zaškrtnete a dáte instalovat.
Nicméně 40 MB šablona je už opravdu moc a chtělo by se to nad ní zamyslet.. Zajímalo by mě, co v ní je
Šablonu si proto nahrajte ručně - rozzipovanou na ftp do složky templates. Potom jděte do administrace joomla a zvolte Rozšíření/Správce rozšíření/Pátrání -> a v pravém horním rohu klikněte na ikonu Pátrání.
Najde to Vaši šablonu, tu zaškrtnete a dáte instalovat.
Nicméně 40 MB šablona je už opravdu moc a chtělo by se to nad ní zamyslet.. Zajímalo by mě, co v ní je
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!