Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Yootheme - ubrečené šablony
08. lis 2013 12:36 - 08. lis 2013 12:40 #112449
Dobrý den,
od té doby co firma YOOtheme přešla na svůj framework Warp7 jsou tyto šablony graficky a funkčně docela ubrečené. Čím to je? Šablony na Warp6 byly hezčí.
od té doby co firma YOOtheme přešla na svůj framework Warp7 jsou tyto šablony graficky a funkčně docela ubrečené. Čím to je? Šablony na Warp6 byly hezčí.
08. lis 2013 15:13 #112453
Odpověď od Karri
Návštěvník
No podle mne YOOtheme odchází někam úplně jinam - framework WARP7 postavili na svém Uikitu, kterým konkurují Bootstrapu, a na tom teď vyvíjejí vlastní CMS Pagekit... Pomíjím jejich cenovou politiku - ty jejich výtvory mi přijdou silně předražené, zvlášť s ohledem na vzhled a funkci
08. lis 2013 19:33 #112459
Odpověď od Jarmil
Uživatel
A kterého vývojáře šablon byste doporučil z hlediska kvality šablon, jejich funkcí.
08. lis 2013 22:00 #112460
Odpověď od Karri
Návštěvník
Kvalita šablon, funkce? A rychlost, validita, podpora dalších rozšíření, cena, dostupnost češtiny...
To záleží na tom, na jaký web chcete šablonu použít, nicméně mezi oblíbené patří krom YOOtheme třeba GavickPro, Joomlart, RocketTheme...
To záleží na tom, na jaký web chcete šablonu použít, nicméně mezi oblíbené patří krom YOOtheme třeba GavickPro, Joomlart, RocketTheme...
09. lis 2013 13:32 #112468
Odpověď od Jarmil
Uživatel
Takže si oprávněně myslím, že kvalita zpracování, možnost překladu atd šla u YOOtheme dolů?
10. lis 2013 18:10 #112493
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz
Odpověď od Daniel Rataj
Uživatel
Určitě mění svoji filozofii. Dobře je to určitě - jak dobré to bude pro Joomla! komunitu, to se uvidí
Nevšiml jsem si, že by se jejich kvalita snížila nebo co to vlastně znamená mít "ubrečené" šablony. Ale dá se očekávat, že změna verze jejich frameworku a snaha si vydobít individuální místo na webovém slunci (Pagekit, UIkit), způsobí nějaké změny.
Za mě jen + jejich aktivitám (a opravdu malé, ušmudlané a prakticky bezvýznamné mínus za cenovou politiku).
Nevšiml jsem si, že by se jejich kvalita snížila nebo co to vlastně znamená mít "ubrečené" šablony. Ale dá se očekávat, že změna verze jejich frameworku a snaha si vydobít individuální místo na webovém slunci (Pagekit, UIkit), způsobí nějaké změny.
Za mě jen + jejich aktivitám (a opravdu malé, ušmudlané a prakticky bezvýznamné mínus za cenovou politiku).
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz