Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
com_users - stylování atributu title prvku <label>
10. čvc 2013 12:46 #109168
Ahoj,
už se pár dní trápím s tím, jak nastylovat atribut title u prvku <label> ve formuláři pro změnu profilu.
Potřeboval bych změnit pozadí bubliny s titulkem po najetí na label, ale nejsem schopen se trefit fo definice identifikátoru.
Zkoušel jsem jak label:hover, tak i label[title]:hover, tak i label[title]:hover:after (funkční příklad z googlu, ale na <a>), ale bez výsledku.
Můžete mi někdo poradit, co tam dosadit a jak nadefinovat identifikátor? Jak je vlastně volána ta bublina? Přes jQuery?
Díky za nakopnutí správným směrem.
už se pár dní trápím s tím, jak nastylovat atribut title u prvku <label> ve formuláři pro změnu profilu.
Potřeboval bych změnit pozadí bubliny s titulkem po najetí na label, ale nejsem schopen se trefit fo definice identifikátoru.
Zkoušel jsem jak label:hover, tak i label[title]:hover, tak i label[title]:hover:after (funkční příklad z googlu, ale na <a>), ale bez výsledku.
Můžete mi někdo poradit, co tam dosadit a jak nadefinovat identifikátor? Jak je vlastně volána ta bublina? Přes jQuery?
Díky za nakopnutí správným směrem.
10. čvc 2013 12:57 #109169
Odpověď od Cony

Moderátor
Atribut title jako takový stylovatelný není. To si zobrazuje každý prohlížeč dle sebe.
Pokud ale mluvíme o "rozšířených" tipech v Joomle, jsou zobrazovány pomocí MooTools a nastylujete je pomocí těchte CSS identifikátorů
Pokud si zobrazíte zdroje pomocí FireBug, nebo jiného nástroje, naleznete tyto prvky na koci html těsně před značkou </body>.
Pokud ale mluvíme o "rozšířených" tipech v Joomle, jsou zobrazovány pomocí MooTools a nastylujete je pomocí těchte CSS identifikátorů
Code:
.tip-wrap {}
.tip-top {}
.tip-bottom {}
.tip {}
.tip-title {}
.tip-text {}
Poděkovali: Martens