Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak poladit šablonu Ze vsi pro Virtuemart?
05. čvc 2013 23:46 #109037
--- -- -
Čau Joomlisté, vesnický minipočin Ze vsi trochu trápí rozprsklý vzhled nabídek, třeba jablečňák zde:
www.zevsi.cz/potraviny-a-napoje/jablecny...jen-do-salatu-detail
Jak poladit šablonu, aby fotky nesežraly celou šířku stránky a text neodsouvaly až kamsi dolů? Nebo vás napadá jiné intuitivní řešení?
Za tipy předem díky.
MaK.
Jak poladit šablonu, aby fotky nesežraly celou šířku stránky a text neodsouvaly až kamsi dolů? Nebo vás napadá jiné intuitivní řešení?
Za tipy předem díky.
MaK.
--- -- -
06. čvc 2013 00:15 #109038
Odpověď od Cony
Moderátor
Mrkněte se na soubory šablony VM productdetails/tmpl/default.php a productdetails/tmpl/default_images.php.
Osobně jsem to řešil rozdělením souboru images na dva (image a additionalimages), a v souboru default pak nahrál tyto dvě nové šablony na místě kde jsem potřeboval.
Osobně jsem to řešil rozdělením souboru images na dva (image a additionalimages), a v souboru default pak nahrál tyto dvě nové šablony na místě kde jsem potřeboval.
06. čvc 2013 09:55 #109040
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Skvělé, Cony, díky za tip. Pokusím se. Sice ještě nevím, co tam mám vidět a co s tím budu dělat (nejsem programátor), ale budu se snažit.
MaK.
MaK.
--- -- -