Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Ja Purity II horizontalne menu
21. bře 2013 22:51 #105860
Ahojte,
narazil som na problem v sablone Ja purity II s ktorym si neviem pomoct. Pouzival som horizontalne menu pod hlavickou (pozicia modulu bola "position 7"). Rozhodol som sa urobit stranku v SK a UK jazyku, pre kazdy jazyk som vytvoril menu + modul. Potrebny postup som dodrzal, ale ked som zadal poziciu "position 7" ziadne menu sa neobjavi. Rovnako je to s poziciou "header". Momentalne menu funguje v pozicii (user 1), ktore je ale vertikalne menu. Viete mi prosim poradit ako dostat klasicke horizontalne menu pod hlavicku?
narazil som na problem v sablone Ja purity II s ktorym si neviem pomoct. Pouzival som horizontalne menu pod hlavickou (pozicia modulu bola "position 7"). Rozhodol som sa urobit stranku v SK a UK jazyku, pre kazdy jazyk som vytvoril menu + modul. Potrebny postup som dodrzal, ale ked som zadal poziciu "position 7" ziadne menu sa neobjavi. Rovnako je to s poziciou "header". Momentalne menu funguje v pozicii (user 1), ktore je ale vertikalne menu. Viete mi prosim poradit ako dostat klasicke horizontalne menu pod hlavicku?
21. bře 2013 23:34 #105863
Odpověď od Cony

Moderátor
Ono jestli to nebude tím, že JA Purity II nemá žádnou pozici "position 7" ani "header". Viz
rozložení pozic
.
21. bře 2013 23:47 - 21. bře 2013 23:48 #105864
Odpověď od Erik Svec

Uživatel
ja som mal povodne menu prave v oblasti medzi search a user1-5, co je zrejme mega menu, ak sa nemylim. po dokonceni multijazykovej verzii to menu neviem vybrat nijak, a pri povodnom module ktory bol zobrazeny v spomenutej oblasti je teraz position 7. preto som skusal aj tu poziciu.
nasiel som prave moj problem na dalsom fore, asi je tam lepsie vysvetleny moj problem.
www.joomlart.com/forums/showthread.php?6...7-installation/page2
nasiel som prave moj problem na dalsom fore, asi je tam lepsie vysvetleny moj problem.
www.joomlart.com/forums/showthread.php?6...7-installation/page2
22. bře 2013 00:47 #105865
Odpověď od Cony

Moderátor
Pokud se podíváte na ten obrázek rozložení pozic, tak "position 7" tam není. V místě kde je nakreslené menu není dokonce žádná pozice, šablona si jí nejspíš řeší jinak (jak, budete mít popsáno v manuálu k šabloně).
Pokud tam nechcete jejich originální menu, budete muset upravit soubor index.php šablony, vyhodit kód pro to jejich menu, a přidat si na to místo pozici, do které můžete modul umístit.
Když pohledáte fórum nebo google tak rychle najdete jak si přidat vlastní pozici.
Pokud tam nechcete jejich originální menu, budete muset upravit soubor index.php šablony, vyhodit kód pro to jejich menu, a přidat si na to místo pozici, do které můžete modul umístit.
Když pohledáte fórum nebo google tak rychle najdete jak si přidat vlastní pozici.
22. bře 2013 17:08 #105884
Odpověď od Erik Svec

Uživatel
V template Ja purity II je problem s megamenu pri viacerych jazykoch, nie je mozne pre kazdy jazyk nastavit vlastne menu.
po dlhych hodinach som nasiel riesenie a tym je instalacia rozsirenia "Maximenu CK".
takze uzavrety problem. dakujem za komentare
po dlhych hodinach som nasiel riesenie a tym je instalacia rozsirenia "Maximenu CK".
takze uzavrety problem. dakujem za komentare
22. bře 2013 17:11 #105886
Odpověď od Cony

Moderátor
Ale určitě lze nastavit více variant šablon každou pro jiný jazyk, a v těch nastavit vždy správné menu.V template Ja purity II je problem s megamenu pri viacerych jazykoch,