Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
chyba v šabloně
25. led 2013 20:03 #102931
Dobrý den,
mám malou chybu v CSS u modulu --- na stránkách www.jh-zatepleni.cz je nalevo modul Kontakty ... když se do kódu podívám přes Firebug, vidím
mám malou chybu v CSS u modulu --- na stránkách www.jh-zatepleni.cz je nalevo modul Kontakty ... když se do kódu podívám přes Firebug, vidím
a ihned pod ním je
, který mi ovládá nadpis modulu + mi dělá na té levé straně neplechu a není tak levá část celistvá... Navíc u nadpisu potřebuji velikost H1 nikoliv H3 poradí mi někdo jak to vystylovat a div moduletable odstranit????
Díky
Tom
Díky
Tom
25. led 2013 22:40 #102936
Odpověď od Cony

Moderátor
A jak by to mělo vypadat?
Vykreslování modulů ovlivňuje (pokud existuje) soubor html/modules.php ve složce šablony.
Nemyslím, že je vhodné na nadpis modulu používat H1 - ten by měl být na stránkách jen jeden, a měl by obsahovat njerelevantnější nadpis k obsahu té konkrétní stránky, tedy třeba "Zednické, obkladačské a zateplovací práce" ve Vašem případě.
Vykreslování modulů ovlivňuje (pokud existuje) soubor html/modules.php ve složce šablony.
Nemyslím, že je vhodné na nadpis modulu používat H1 - ten by měl být na stránkách jen jeden, a měl by obsahovat njerelevantnější nadpis k obsahu té konkrétní stránky, tedy třeba "Zednické, obkladačské a zateplovací práce" ve Vašem případě.
Poděkovali: corpse
25. led 2013 23:01 #102938
Odpověď od corpse

Uživatel
Děkuji za odpověď .. module.php šablona má - je to přepracovaná šablona Beez 2.0 -- bohužel se mi tento element stále nedaří odstranit ... zda-li byste byl ochoten mi pomoct v systému, zašlu údaje.
S tou H1 máte pravdu
.
Děkuji
T.
S tou H1 máte pravdu

Děkuji
T.
26. led 2013 13:59 #102952
Odpověď od corpse

Uživatel
Dobrý den,
celou levou stranu jsem udělal znovu, ovšem nevím, jak celý objekt ostylovat včetně ztraceného nadpisu modulu a jeho modré šipky ... poradíte mi prosím? děkuji.
www.jh-zatepleni.cz
celou levou stranu jsem udělal znovu, ovšem nevím, jak celý objekt ostylovat včetně ztraceného nadpisu modulu a jeho modré šipky ... poradíte mi prosím? děkuji.
www.jh-zatepleni.cz
26. led 2013 20:10 #102965
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
zkuste tam soupnout tento css
nature.css
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Nejnovější příspěvky
-
-
- Online Joomla bar
- od xunil
- 03. dub 2025 21:35
-
-
-
- Phoca Cart - žhavé novinky
- od H13
- 02. dub 2025 16:45
-
-
-
- Phoca Cart - verze 5 stable vydána
- od H13
- 02. dub 2025 16:44
-
-
-
- Joomla - žhavé novinky - JoomlaDay USA 2025
- od Rudolf
- 01. dub 2025 16:00
-
-
-
- An error has occurred - "Wf\Detection\MobileD...
- od Rudolf
- 31. bře 2025 14:42
-
-
-
- JoomGallery
- od Ernst
- 29. bře 2025 22:00
-