Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

chyba v šabloně

25. led 2013 20:03 #102931
chyba v šabloně od corpse
Uživatel
Dobrý den,

mám malou chybu v CSS u modulu --- na stránkách www.jh-zatepleni.cz je nalevo modul Kontakty ... když se do kódu podívám přes Firebug, vidím
a ihned pod ním je
, který mi ovládá nadpis modulu + mi dělá na té levé straně neplechu a není tak levá část celistvá... Navíc u nadpisu potřebuji velikost H1 nikoliv H3 poradí mi někdo jak to vystylovat a div moduletable odstranit????

Díky

Tom

25. led 2013 22:40 #102936
Odpověď od Cony
Moderátor
A jak by to mělo vypadat?

Vykreslování modulů ovlivňuje (pokud existuje) soubor html/modules.php ve složce šablony.

Nemyslím, že je vhodné na nadpis modulu používat H1 - ten by měl být na stránkách jen jeden, a měl by obsahovat njerelevantnější nadpis k obsahu té konkrétní stránky, tedy třeba "Zednické, obkladačské a zateplovací práce" ve Vašem případě.
Poděkovali: corpse

25. led 2013 23:01 #102938
Odpověď od corpse
Uživatel
Děkuji za odpověď .. module.php šablona má - je to přepracovaná šablona Beez 2.0 -- bohužel se mi tento element stále nedaří odstranit ... zda-li byste byl ochoten mi pomoct v systému, zašlu údaje.

S tou H1 máte pravdu :).

Děkuji

T.

26. led 2013 13:59 #102952
Odpověď od corpse
Uživatel
Dobrý den,

celou levou stranu jsem udělal znovu, ovšem nevím, jak celý objekt ostylovat včetně ztraceného nadpisu modulu a jeho modré šipky ... poradíte mi prosím? děkuji.

www.jh-zatepleni.cz

26. led 2013 19:55 #102964
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Nemelo by to vypadat nejak takto spis ten vas levy modul? Mate v tam v tom CSS pekny maglajs.
[img

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

26. led 2013 20:10 #102965
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
zkuste tam soupnout tento css nature.css

26. led 2013 22:08 #102983
Odpověď od corpse
Uživatel
Dobrý den, děkuji ... modul jsem již nastyloval ... nicméně nebyl jste daleko od pravdy :) základ chyby byl zde:

<div class="left_side">
<jdoc:include type="modules" name="position-2" style="beezDivision" headerLevel="1" />
</div>

bez ostylování modulu se nezobrazí název a pak chybělo doladění velikostí nadpisů, což šablona měla taktéž špatně ...

i tak děkuji všem za pomoc

26. led 2013 22:46 - 26. led 2013 22:50 #102986
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No kdyz se vam to tak libi jak to mate.
1. Nalevo padding cca 10px, napravo max 5px
2. To bile pozadi specifikovane v .left_side presahujici z leveho az do praveho modulu je taky ok?
Atd., atd, atd....
imtp.me/4o2d0215p.p

Je to vas web, vase vizitka, vase reklama, vase prace. Pokud muzu svuj nazor, tak me osobne se to nelibi. Neberte to osobne ale je to zprasene.

Vyzkousel jste vubec to co jsem vam poslal?