Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Použití AceSEF blokuje zveřejnění GCalendar
17. led 2013 19:05 - 17. led 2013 19:07 #102321
Ahoj, tak jen co jsem odstranil problém s instalaci AceSEF, tak mám problém se zobrazením komponent ve frontedu (jak v češtině tak i polštině). V administraci je snad vše OK (předtím to normálně běželo), ale teď mi zmizel kalendář a v komponentě Gcalendar mám tuto chybu
Přitom vše je na správném místě a kalendáře jsou zveřejněny. Stejně tak mně i zmizelo postraní menu. Jako by frontend nevěděl kde se mají má konkretní moduly zobrazit (adresy).
Nevíte co s tím? Děkuji za radu.
Warning: key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/web5/pl-cz.net/pl-cz.net/administrator/components/com_gcalendar/views/tools/tmpl/systemcheck.php on line 69
Google Connection Check Curl could sucessfully retrieve remote content from
www.google.com
.
PHP Version Check Your PHP version is 5.3.3-7+squeeze14. This is enough to run imports and all other tasks.
Vstupujeme na trh země souseda || Wchodzimy na rynek sąsiada Check GCalendar could read the events without any problems from calendar Vstupujeme na trh země souseda || Wchodzimy na rynek sąsiada.
Wchodzimy na rynek sąsiada Check GCalendar could read the events without any problems from calendar Wchodzimy na rynek sąsiada.
Check An error occurred when reading calendar
:PHP Version Check Your PHP version is 5.3.3-7+squeeze14. This is enough to run imports and all other tasks.
Vstupujeme na trh země souseda || Wchodzimy na rynek sąsiada Check GCalendar could read the events without any problems from calendar Vstupujeme na trh země souseda || Wchodzimy na rynek sąsiada.
Wchodzimy na rynek sąsiada Check GCalendar could read the events without any problems from calendar Wchodzimy na rynek sąsiada.
Check An error occurred when reading calendar
Přitom vše je na správném místě a kalendáře jsou zveřejněny. Stejně tak mně i zmizelo postraní menu. Jako by frontend nevěděl kde se mají má konkretní moduly zobrazit (adresy).
Nevíte co s tím? Děkuji za radu.
17. led 2013 19:11 #102322
Odpověď od Karri

Návštěvník
Také jsem kdysi používal AceSEF. Tak dlouho mě sr..., až bouchly saze a šel z mého webu pryč. Od té doby používám jen výchozí SEF URL Joomla a jsem v pohodě.
17. led 2013 19:14 #102323
Odpověď od Jan Kedvis

Zkušený uživatel
Vypnutí Správce pluginů: System - Jazykový filtr (asi) zlobí. Buď mám dvě hlavní menu (ačkoliv je každé vytvořeno zvlášt a přiřazen konkretní jazyk) a nebo se mě nezobrazí všechny komponenty nebo moduly na frontedu. Teď mám v české verzi postraní menu, ale v polské najednou není. Stránky
zde
Nevíte proč? Děkuji.
17. led 2013 19:23 #102324
Odpověď od Jan Kedvis

Zkušený uživatel
Nebo neumím správně nastavit AceSEF a nebo zlobí komponenta AceSEF, která neumí správně převzít činnost pluginu Language Filter. U mě už taky bouchnou saze. Má někdo s touto komponentou dobré zkušenosti a může mi poradit? Moc děkuji.
17. led 2013 19:27 #102325
Odpověď od Jan Kedvis

Zkušený uživatel
A teď zase z ničeho nic zmizel kalendář v české verzi. Ach jo...