Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazeni casu v Jevents
09. led 2013 09:27 #101879
Ahoj, kdyz zadam novou udalost v Jevents, na webu se cas spatne zobrazuje. Napriklad zadam udalost 14-22 hod a na webu se ukazuje jako 2-10.V nastaveni komponenty mam vypnuto zobrazovani 12ti hodinoveho casu. Jinak dalsi nastaveni jsem nenasel.Vedel by nekdo?
09. led 2013 10:19 - 09. led 2013 10:41 #101885
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Promiňte, ale když zadáte čas 14-22 a zobrazeným výsledkem je 2-10, opravdu se vám to nezdá divné? To je trochu jiný výsledek, než 12 hodin. I kdyby byla příčina ve 12 či 24 hodinovém tvaru zobrazení času, proč vám tam falíruje dalších 12 minut?
Počáteční datum a Koncové datum vždy zadávejte ve formátu YYYY-MM-DD, nebo (lépe) pro zadání použijte kalendář. Počáteční čas a Koncový čas zadávejte vždy ve formátu HH:MM
Nastavení komponenty by mělo být pro ČR: Formát data - Evropa,
Použít 12ti hodinový formát - Ne. Také je důležité mít správně Časové pásmo serveru.
Dejte odkaz, nebo alespoň screen kde je možno chybu vidět a uveďte zda je chyba v komponentě nebo některém modulu. Též je vhodné uvádět verzi JEvents.
Počáteční datum a Koncové datum vždy zadávejte ve formátu YYYY-MM-DD, nebo (lépe) pro zadání použijte kalendář. Počáteční čas a Koncový čas zadávejte vždy ve formátu HH:MM
Nastavení komponenty by mělo být pro ČR: Formát data - Evropa,
Použít 12ti hodinový formát - Ne. Také je důležité mít správně Časové pásmo serveru.
Dejte odkaz, nebo alespoň screen kde je možno chybu vidět a uveďte zda je chyba v komponentě nebo některém modulu. Též je vhodné uvádět verzi JEvents.
11. led 2013 10:48 #102024
Odpověď od tvsatelity.cz

Začátečník
Dobrý den, špatně jsem to popsal. Bylo to trvání události, tedy od 14:00 do 22:00 a výsledkem je zobrazení na webu ve tvaru 2:00 - 10:00.
Při zadávání události používám kalendář.
Každopádně jsem měl špatně formát data v nastavení komponenty. Bylo nastaveno dle jazykového souboru. Dal jsem Evropa a čas se na webu už zobrazuje správně. Děkuju za radu.
Při zadávání události používám kalendář.
Každopádně jsem měl špatně formát data v nastavení komponenty. Bylo nastaveno dle jazykového souboru. Dal jsem Evropa a čas se na webu už zobrazuje správně. Děkuju za radu.
11. led 2013 12:53 #102037
aha, já si říkal, že je to celé nějaké divné. Byla to zajímavá shoda čísel
Odpověď od Bong

Moderátor