Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Šablona Oxygen J51 pro Joomla
07. led 2013 08:07 #101725
Nemáte prosím někdo zkušenosti se šablonou Oxygen pro joomla. Nevím proč ale když udělám tabulku, nemůžu docílit aby se mi zobrazovaly mřížky. Děkuji za rady (viz.
www.ssinfis.cz/joomla_new_web/index.php/...rekvalifikacni-kurzy
)
07. led 2013 08:19 - 07. led 2013 08:27 #101726
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel

Zkušený uživatel
/joomla_new_web/templates/j51_oxygen/css/jstuff.css
změnit nebo smazat:
Užitečné nástroje - viz např:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...stnik-joomlare#79582
(část LIVE ÚPRAVA KODU A JEHO OVĚŘENÍ (CSS/HTML) )
nebo
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...m-s-rameckama#101649
změnit nebo smazat:
Code:
table{border:none;}
Užitečné nástroje - viz např:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...stnik-joomlare#79582
(část LIVE ÚPRAVA KODU A JEHO OVĚŘENÍ (CSS/HTML) )
nebo
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...m-s-rameckama#101649
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: Jarda
08. led 2013 13:33 #101832
Odpověď od Jarda

Začátečník
Děkuji za radu vše funguje.
Mám ještě jeden problém, ale zde již nevím jestli je to v šabloně nebo joomle 2.5. Mám nastavenou stránku vzhled kategorie/blog kam mi skáčou články z této kategorie a nastaven jeden sloupec. Když dám do článku obrázek a obtékání zleva jak potřebuju a je tam málo textu, že končí třeba v půlce obrázku, tak se mi další článek hodí do druhého sloupce a nemůžu přijít na to kde je chyba.
viz. obrázek
Mám ještě jeden problém, ale zde již nevím jestli je to v šabloně nebo joomle 2.5. Mám nastavenou stránku vzhled kategorie/blog kam mi skáčou články z této kategorie a nastaven jeden sloupec. Když dám do článku obrázek a obtékání zleva jak potřebuju a je tam málo textu, že končí třeba v půlce obrázku, tak se mi další článek hodí do druhého sloupce a nemůžu přijít na to kde je chyba.
viz. obrázek
08. led 2013 13:40 #101834
Odpověď od Cony

Moderátor
Chyba je v šabloně, prostě s tím nepočítá. Dejte odkaz na konkrétní stránku.
08. led 2013 14:21 #101836
Odpověď od Jarda

Začátečník
Odkaz je zde:
www.ssinfis.cz/joomla_new_web/index.php/2012-12-17-11-09-21
U tech článků dole co vypadají že jsou OK jsem vyřešil ENTERem v textu, ale vzhledem, že pak se o stránky bude starat uživatel, tak to není řešení.
U tech článků dole co vypadají že jsou OK jsem vyřešil ENTERem v textu, ale vzhledem, že pak se o stránky bude starat uživatel, tak to není řešení.
08. led 2013 14:32 #101837
Odpověď od Cony

Moderátor
Myslím, že ty články dole Vám to ani nerozhodí. Rozhodí to vždy jen leading článek.
Zkuste v souboru templates/j51_oxygen/css/jstuff.css na řádku 26 změnit toto
na toto
Zkuste v souboru templates/j51_oxygen/css/jstuff.css na řádku 26 změnit toto
Code:
.items-leading {
margin: 0;
}
Code:
.items-leading {
margin: 0;
overflow: hidden;
}