Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

BreezingForms - je free verze 1.7.5. plně funkční?

20. lis 2012 23:09 #100165
Odpověď od Cony
Moderátor
Co přesně znamená ta "inicializační stránka", možná pokud máte odkaz na stránky pomůže to nejvíc...

29. lis 2012 12:44 #100514
Odpověď od Zdenek Tochacek
Uživatel
Zdravím po delší době, byl jsem mimo republiku...
Mohu-li vás tedy poprosit aby jste znova zavzpomínal, popřípadě pročetl co jsme tu ve vlákně řešili, moc by jste mi pomohl...

K věci: inicializační stránkou (pardon, asi se vyjadřuju terminologicky nesprávně) myslím stránku, na které mám umístěn html odkaz na formulář. Tzn na stránce detailu produktu (VM), třeba "Zájezd Afrika" je tlačítko odkazující na formulář "Objednávka". A potřebuji aby se v hlavičce toho formuláře vypsalo to "Zájezd Afrika". A když na ten formulář půjdu ze "Zájezd Barma" aby se vypsalo zájezd barma... atd. Prostě aby formulář poznal, ze které stránky na něj bylo vstoupeno. Nevím jestli to však půjde tak jak to mám teď nastrukturované :-(

Stránky jsou zde: hobbotour.cz
Doufám, že vás z nich nikoho neraní mrtvice :-) jsou zplácané asi trochu prasácky. O spoustě chybách vím, třeba že jsem podlehl reklamě a pořídil Artisteer na šablonu, a až potom se dočetl jak je všude kritizován a nedoporučován :-) No už to tak nechám... zatím.

Díky.

29. lis 2012 15:31 #100521
Odpověď od Cony
Moderátor
Aby jste poznal odkad se do formulář přišlo, uděláte nejlíp tak, že každé z těch tlačítek bude mít nějaký příznak. Nejjednodušší bude, pokud to tlačítko už bude obsahovat odkaz na formulář i s názvem zájezdu, tedy
Code:
http://hobbotour.cz/informace/jak-se-prihlasit-na-zajezd/prihlaska?zajezd=Zájezd afrika
pak pouze do hodnoty value příslušného pole zapíšete
Code:
<?php return JRequest::getString('zajezd'); ?>
Tu hodnotu v odkazu jen nezapomeňte zakódovat pomocí urlencode.

30. lis 2012 22:28 - 30. lis 2012 22:31 #100541
Uživatel
hmm, v tom se nějak plácám :-( ...To tlačítko je jedno společné pro všechny produkty, mění se jen hodnota vypsaná echem "produkt číslo 1, 2, atd, blablabla" na stránce detailu produktu vedle tlačítka... takže aby se příznak tlačítka u každého zájezdu změnil zajistím asi dalším echem (asi product_name)... a už se v tom motám.
No a až se mi tohle náhodou podaří, musím teprv prostudovat postup pro ten urlencode :unsure:
Takže další probdělé noci :-)

Napadlo mě ještě jestli by to nešlo nějak takhle?
Code:
<form method="post" action="http://hobbotour.cz/informace/jak-se-prihlasit-na-zajezd/prihlaska"> <input type="submit" value="Objednat zájezd" name="objednavka"> <input type="hidden" value="page_1 toho formulare" name="action"> <input id="jmeno_zajezdu" type="hidden" value="neco" name="jmeno_zajezdu"> <input id="treba_cislo_zajezdu" type="hidden" value="neco" name="treba_cislo_zajezdu"> </form>

Je to blbost?

30. lis 2012 23:41 #100544
Uživatel
Ne, beru zpět! :-D vaše rada funguje!!! díky!!! :-)))
Teď ještě někde nastudovat jak jste to myslel s tím urlencode...
Já to zatím udělal takhle (a funguje to):
Code:
<div id="mojetlacitko"> <a href="informace/jak-se-prihlasit-na-zajezd/prihlaska?zajezd=<?php echo $this->product->product_name ?>&amp;cislo=<?php echo $this->product->product_sku ?>">Objednat zájezd</a> </div>

Každopádně velký díky, pomohl jste mi!

01. pro 2012 00:05 #100546
Odpověď od Cony
Moderátor
Takto :)
Code:
<div id="mojetlacitko"> <a href="informace/jak-se-prihlasit-na-zajezd/prihlaska?zajezd=<?php echo urlencode($this->product->product_name) ?>&amp;cislo=<?php echo urlencode($this->product->product_sku) ?>">Objednat zájezd</a> </div>
Poděkovali: Zdenek Tochacek