Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
VM - špatně nastavuje jazyky u kategorií
14. lis 2012 20:34 #99933
Už třetí den řeším problém. Mám dvoujazyčný web (J 2.5. a VM2. Když ale chci mít dvoje kategorie (nějaké česky a nějaké slovensky) narážím na problém. I když u kategorie nastavím slovenštinu, vidím ji v české sekci (ve slovenské taky). S českými kategoriemy problémy nejsou.
Prošel sem dodporu VM, i české forum a bez výsledku. Nesetkali jste se stím někdo? Nevím jestli to pomůže, ale když otvřu kategorii, vlevo vyberu slovensky, tak po uložení stejně zůstane česky . . . . . Nebo to alespoň tak vypisuje.
Prošel sem dodporu VM, i české forum a bez výsledku. Nesetkali jste se stím někdo? Nevím jestli to pomůže, ale když otvřu kategorii, vlevo vyberu slovensky, tak po uložení stejně zůstane česky . . . . . Nebo to alespoň tak vypisuje.
14. lis 2012 21:03 - 14. lis 2012 21:06 #99942
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Ještě jsem zjistil postupným zkoušením, jednu věc . . . . nevím jestli je to jen chyba u mě, nebo tak "skvěle" funguje vždy . . . . ale vše má souvislost s tím, v jakém jazyku mám web defaultně. Když vytvořím kategorii, tak se prvotně přiřadí k jazyku, který je nastaven jako defaultní pro frontend stránek. A když ji následně změním, tak se do toho změněného pouze přidá. Te´d jsem doinstaloval angličtinu, přepnul administraci joomly do angličtiny a vytvořil kategorii. ta se přidala jako anglická a nezobrazuje se mi ani v české verzi ani ve slovenské. Následně jsem ji změnil na slovenskou a hle . . . . . vidím ji v anglické a slovenské verzi stánek.
Takže to asi obejdu tímhle "nešťastným" způsobem.
Takže to asi obejdu tímhle "nešťastným" způsobem.