Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Soubor .rar (.zip) a ftp
12. lis 2012 22:13 - 12. lis 2012 22:15 #99833
Zdravím.
Lze nějakým způsobem zařídit, aby server, na kterém mám webové stránky, po přenosu souboru archívu rar či zip přes ftp na něj, tento archív sám rozbalil do určeného adresáře? Pokud provádím přenos klasicky na server, tak Joomla obsahuje strašně moc souborů, což i při rychlém internetu představuje zdlouhavý proces. Používám FileZillu, ale zatím jsem nepřišel na to, že by to uměla.
Na serveru pipni.cz fungoval webFTP a v tom to mám dojem šlo. Ale na současném hostingu (best-hosting) jsem nic takového nenašel.
Existuje nějaký program, který mi to umožní?
Děkuji.
Lze nějakým způsobem zařídit, aby server, na kterém mám webové stránky, po přenosu souboru archívu rar či zip přes ftp na něj, tento archív sám rozbalil do určeného adresáře? Pokud provádím přenos klasicky na server, tak Joomla obsahuje strašně moc souborů, což i při rychlém internetu představuje zdlouhavý proces. Používám FileZillu, ale zatím jsem nepřišel na to, že by to uměla.
Na serveru pipni.cz fungoval webFTP a v tom to mám dojem šlo. Ale na současném hostingu (best-hosting) jsem nic takového nenašel.
Existuje nějaký program, který mi to umožní?
Děkuji.
12. lis 2012 22:24 #99834
Odpověď od Cony
Moderátor
Akeeba Kickstart umí rozbalit zip. Na RAR bych řekl nic nenajdete. Dále pak existují po webu jednosouborové správce souborů (hledejte filemanager.php), ty obvykle umí také zip rozbalit (popř gz, bz2).
Poděkovali: Martin Tomaško
12. lis 2012 23:20 #99838
Odpověď od Martin Tomaško
Zabanovaný
Díky moc za radu!!!!!
Akeeba Kickstart je naprosto přesně to, co potřebuji.
A dokonce to umí po rozbalení archívu zip tento archív ze serveru smazat. Vynikající.
Akeeba Kickstart je naprosto přesně to, co potřebuji.
A dokonce to umí po rozbalení archívu zip tento archív ze serveru smazat. Vynikající.