Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Poptávka ...

12. lis 2012 16:29 #99811
Poptávka ... od Jiří Gieraczka
Začátečník
Dobrý den mám problém nemám potřebu kutit web shop ale mám potřebu jakého si kumulativního poptávkového formuláře. Představa je taková že v článku kde mám popsán nějaký produkt by\ch rád nějaké "tlačitko" které mi vygeneruje dialog s požadavkem na doplnění kusů a dalších specifikací a přidá mi do poptávky rádek a až si klient vybere na celém webu tak by přešel do poptávky kde by se mu ze vsech článků kde klikl na poslat poptávku a doplnil kusy udelal vypis vzdy treba kod produktu jeho popis, kusy a poznamky donutilo by ho to vyplnit mail a nebo telefon a pak by se to odeslalo do mailu mě. .... netusíte nekdo zda existuje taková komponenta nebo jak to udelat ? díky moc za tipy a rady .. klidne v angličitně pokusil by se si to přeložit ... chápu ze ve free asi nic nebude takže klidně i placene ;o( ... díky za tipy

12. lis 2012 16:36 #99814
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
v cem je to jine nez bezne fungovani eshopu?

Joomla! pro každého

12. lis 2012 19:20 #99827
Odpověď od Jiří Gieraczka
Začátečník
v tom ze nepotrebuji videt cenu dostupnost a dalsi vecicky ale hlavne proto ze se to nebude chovat jako klasicky schop tzn. produkt resp produkty budou v článku a chci odeslat na konci kumulativni poptávku tedy pokud to tak muzu pojmenovat jde mi oto ze v clanku mam tlacitko a tim tlacitkem se mi vyhodi dotaz na pocet kusu treba zakrtavatko zda to ma byt treba zelene nebo jine a tak se to ulozi do poptavky a nasledne ze zobrazi tlacitko nekde na strance dokoncit poptavku a po kliknuti na ni by to vypsalo seznam toho co si preji poptat s moznosti zrusit radek doplnit e-mail a odeslat jde mi o to ze produkt se zobrazuje v eshopu jako članek a ja mam članek ve kterem mam treba 5 produktu proste jednim kouknutim zobrazim 5 produktu a nemusi se 5x klikat -- nevim jak to jinak popsat

12. lis 2012 19:33 - 12. lis 2012 19:34 #99828
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
proc neco udelat jednoduse, kdyz to (ne)jde slozite.

jinak si troufam tvrdit, ze nic takoveho komplexniho neni a ani se nedivim, slysim prvne ze chce nekdo udelat eshop neeshop v joomla a jeste k tomu v clancich.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

12. lis 2012 20:20 #99829
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
vm spolu s k2 nebo zoo toto umi resit
jen to spolu nastavit a provazat

Joomla! pro každého

12. lis 2012 20:49 #99831
Odpověď od Jiří Gieraczka
Začátečník
VM jako virtuemart K2 ? prozože neznam ani jeden z nich prosim o to jak provazat a proč oba? VM je shop tusim a K2? diky