Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Problémy se zabezpečením

09. lis 2012 16:29 #99687
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Tak mě napadá . . . . je jako dobrá prevence používat třeba RS Firewall? Nebo je to jen komerční sra*** která k ničemu není?

09. lis 2012 16:33 #99688
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkuste prohledat fórum, nedávno to tu někdo zmiňoval, tuším že se vyjadřoval pochvalně. Nějaké bezpečnostní funkce má i např. Akeeba System Tools.

09. lis 2012 16:55 #99689
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Už mi z toho začíná šibat! Smazal sem celé ftp, smazal sem databázi. nahrál instalačku, nainstalova. pak nahrál šablonu, jazykový překlad do češtiny a už mi to zase nefunguje :(

09. lis 2012 18:23 #99690
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel

ma®vays napsal: Tak mě napadá . . . . je jako dobrá prevence používat třeba RS Firewall? Nebo je to jen komerční sra*** která k ničemu není?

Ahoj, od té doby co používám RSFirewall , tak už se mi zatím nikdo nepokoušel nabourat do admnistrace stránek, dle mého názoru je to velice dobrá komponenta do které se určitě vyplatí investovat.
PS. napsal jsem Vám do PM

09. lis 2012 18:34 - 09. lis 2012 18:37 #99692
Odpověď od Bong
Moderátor
Všechna hesla jste změnil, instalace jen čistá na čistý web... pak by mohl být ještě divný hosting. Není to nějaký pokoutný?

PS.: RS firewall - pokud je váš web navštěvován a leckdo má důvod se tam nabourávat, jednoznačně doporučuji. Je příjemné ochranu vyřešit komplexním nástrojem. Ale váš problém v tomto okamžiku by zřejmě nevyřešil. Nicmáně si můžete po čisté instalaci nahrát zkušební verzi a uvidíte.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. lis 2012 19:25 #99695
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
no, jede to na wedosu. na podpoře mi ještě poradili, změnit si heslo na mail. teoreticky prý je možnost, že se mi do něj někdo naboural a sleduje, jak si měním hesla na hostingu :)

zkusil sem smazat DB, celé ftp a i tak mi tam naskakují nové složky a soubory :)

ještě je možnost, že někdo sleduje muj ftp klient, tak jako tomu bylo onehdá u TC. Z toho důvodu jsem toho času přešel na Unreal Commander.

Nechal jsem si zablokovat přístup přes ftp a zachvíli ho zapnu a uvidím :) jestli mi tam něco přibylo. Každopádně první co po instlaci joomly budu instalovat, je RS Firewall a hned to naházím na všechny weby co mám :P