Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Problémy se zabezpečením

09. lis 2012 19:45 #99700
Odpověď od Bong
Moderátor
TC již nemá problém se zabezpečením hesel, pokud je zašifrujete a ochráníte hlavním heslem. Viz.: www.bongovo.cz/9-joomla/17-total-commander-vs-joomla

Asi bych znovu změnil všechna hesla k FTP, databázi i administraci hostingu. Vše smazal, počkal a následně zkusil čistou instalaci.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

10. lis 2012 04:13 #99721
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
problem neni a ani nikdy nebyl v TC - to byl problem lidi, ze si hesla ukladali a nepamatovali
(ze byly hesla v TC ukladany jako plain text, je vec jina)

RS Firewall je mozna fajn vec (nemam zkusenost), ale dle me staci si administraci zabezpecit i jinak (na IP adresu/y, skryt administraci, ...)

u wedosu chodi hesla na mail, kdyz si je zmenite?

Joomla! pro každého

10. lis 2012 07:39 - 10. lis 2012 07:39 #99723
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
o skrytí administrace jsem taky uvažoval. nemám stím ale prozatím žádnou zkušenost. jak to děláte?

10. lis 2012 08:27 #99724
Odpověď od Robert
Nováček
Na některých webech používám ochranu administrace prostřednictvím ECC+ .Má funkci ochrany backendu pomocí vlastního "tokenu". Bez zadání správného tvaru url adresy administrace to přesměruje na nadefinovanou adresu. Jednoduché a účinné. Zatím jsem s tím neměl žádné problémy.

Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --

10. lis 2012 08:44 #99727
Odpověď od ma®vays
Návštěvník

Robert_15 napsal: Na některých webech používám ochranu administrace prostřednictvím ECC+ .Má funkci ochrany backendu pomocí vlastního "tokenu". Bez zadání správného tvaru url adresy administrace to přesměruje na nadefinovanou adresu. Jednoduché a účinné. Zatím jsem s tím neměl žádné problémy.

Tak to taky vyzkouším :) Děkuji za tip

10. lis 2012 08:59 #99728
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Prikladem skryte administrace muze byt web radoby politicke strany LIDEM
lidem.cz/ ............ lidem.cz/administrator

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.