Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Správa uzivatelů
09. lis 2012 10:05 #99662
Ahoj, hledám na netu komponentu pro správu uživatelů. ale nějak se nemohu rozhodnout, protože mám nějaké požadavky... Možná už jste to někdo vyřešil...
Zatím se mi líbí funkčností JSocial a a CB ,ale nemají všechno co potřebuju... Máte někdo zkušenosti s oběma doplňkama a můžete mí říct rozdíly, výhody a nevýhody? Nebo mi doporučit nějaké řešení, u kterého bych nemusel instalovat tisíce doplňků ale jen pár?
- hodnocení uživatelů s více možnostmi (hodnocení od uživatelů + hodnocení od správců)
- kreditní systém (uživatel získává kredity například za napsání článku) - automaticky + od admina
- pokud bude mít dostatek kreditů může například inzerovat zdarma... (mám ZOO dalo by se to propojit)
- možnost přihlášení se na akci získá kredity (s jakou komponentou propojit)
- další je možnost pokud si zaplatí vstup zpřístupní se mu určité články a v komponente ZOO se zobrazí více informací
- možnost spolupráce s FB tedy například profil uživatele a jestli zadal, že se mu stránky líbí... ale to je jen tak kdyby...
Zatím se mi líbí funkčností JSocial a a CB ,ale nemají všechno co potřebuju... Máte někdo zkušenosti s oběma doplňkama a můžete mí říct rozdíly, výhody a nevýhody? Nebo mi doporučit nějaké řešení, u kterého bych nemusel instalovat tisíce doplňků ale jen pár?
09. lis 2012 18:44 #99693
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pro podobné kulišárny se používal
AlphaUserPoints
, ale nevím jestli umí vše co chcete. Nebo zkuste mrknout na
Credits & Point Systems
.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
09. lis 2012 19:34 #99696
Odpověď od Karri
Návštěvník
Obávám se, že vaše požadavky splní pouze brutální kombinace několika drahých rozšíření, minimálně bych to pro začátek viděl na JomSocial a něco pro placený přístup, možná PayPlans, ten s Azrulem spolupracuje.