Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Správa uzivatelů

09. lis 2012 10:05 #99662
Správa uzivatelů od raki
Návštěvník
Ahoj, hledám na netu komponentu pro správu uživatelů. ale nějak se nemohu rozhodnout, protože mám nějaké požadavky... Možná už jste to někdo vyřešil...
  1. hodnocení uživatelů s více možnostmi (hodnocení od uživatelů + hodnocení od správců)
  2. kreditní systém (uživatel získává kredity například za napsání článku) - automaticky + od admina
  3. pokud bude mít dostatek kreditů může například inzerovat zdarma... (mám ZOO dalo by se to propojit)
  4. možnost přihlášení se na akci získá kredity (s jakou komponentou propojit)
  5. další je možnost pokud si zaplatí vstup zpřístupní se mu určité články a v komponente ZOO se zobrazí více informací
  6. možnost spolupráce s FB tedy například profil uživatele a jestli zadal, že se mu stránky líbí... ale to je jen tak kdyby...

Zatím se mi líbí funkčností JSocial a a CB ,ale nemají všechno co potřebuju... Máte někdo zkušenosti s oběma doplňkama a můžete mí říct rozdíly, výhody a nevýhody? Nebo mi doporučit nějaké řešení, u kterého bych nemusel instalovat tisíce doplňků ale jen pár?

09. lis 2012 18:44 #99693
Odpověď od Bong
Moderátor
Pro podobné kulišárny se používal AlphaUserPoints , ale nevím jestli umí vše co chcete. Nebo zkuste mrknout na Credits & Point Systems .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. lis 2012 19:34 #99696
Odpověď od Karri
Návštěvník
Obávám se, že vaše požadavky splní pouze brutální kombinace několika drahých rozšíření, minimálně bych to pro začátek viděl na JomSocial a něco pro placený přístup, možná PayPlans, ten s Azrulem spolupracuje.