Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
česká diakritika titulků v simple image gallery
08. lis 2012 19:33 #99660
Dobrý den,
používám nově Simple Image Gallery stažením zip souboru s foto přez K2 photo gallery v Joomle, automaticky se mi vytvoří v media složce soubor cs-CZ.labels, ale když ho chci přepsat ( počeštit ) lze to jen bez české diakritiky, s ní se popisek nezobrazí. Nepomůže ani, když soubor uložím jako utf-8. Neporadil by mi někdo jak na to ? Řešení hledám celé odpoledne.
používám nově Simple Image Gallery stažením zip souboru s foto přez K2 photo gallery v Joomle, automaticky se mi vytvoří v media složce soubor cs-CZ.labels, ale když ho chci přepsat ( počeštit ) lze to jen bez české diakritiky, s ní se popisek nezobrazí. Nepomůže ani, když soubor uložím jako utf-8. Neporadil by mi někdo jak na to ? Řešení hledám celé odpoledne.
19. lis 2012 08:21 #100091
Odpověď od Aleš Herout
Uživatel
Dobrý den,
skusím se zeptat jinak. Poradí mi někdo jak zabalit spolu s fotografiemi i jejich popisky, aby se zobrazovaly v češtině ? Pokud je v popisku byť jen háček, popis se nezobrazí.
skusím se zeptat jinak. Poradí mi někdo jak zabalit spolu s fotografiemi i jejich popisky, aby se zobrazovaly v češtině ? Pokud je v popisku byť jen háček, popis se nezobrazí.
19. lis 2012 09:46 #100093
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
V čem soubor upravujete? Máte soubor uložen v UTF8 without BOM?
19. lis 2012 12:49 #100099
Odpověď od Aleš Herout
Uživatel
otevřu web-media-k2-galleries-soubor-cs-CZ.labels a změnu upravuji v poznámkovém bloku, ale zjevně to tak nefunguje, ukládám sice jako UTF8 ale ne without BOM, to tam není...
19. lis 2012 14:46 #100102
Odpověď od Bong
Moderátor
Poznámkový blok je mrška. Zkuste použít PsPad, tam je vše a případně to tam celé upravíte a převedete.