Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kunena nelze editovat profil
08. lis 2012 17:52 #99653
Zdravím všechny. Narazil jsem na věc, se kterou se mi nedaří hnout. Na celkem čisté instalaci Joomla u Kuneny nelze editovat uživatelský profil z frontu, ani se nevypisují Příspěvky. Přes tlačítko Upravit se do editace sice dostanu, ale všechny záložky pro editaci jsou neaktivní. Netuší někdo, kde by mohla být chyba?
Používám Kunena 2.0.2 na Joomla! 2.5.x, a původně byly nainstalovány tyto komponenty: Jcomments, Jreviews, Adsmanager. Kunena byla nainstalována po Jcomments a upravovat uživ. profil nelze od počátku. V administraci jsem, myslím, nic nepřehlédl. Jedu na hostingu Wedos. Web www.di24.cz/
Sice tam aktuálně přibyly i komponenta TorTags a ITPShare, ale to nic na věci nezměnilo.
Používám Kunena 2.0.2 na Joomla! 2.5.x, a původně byly nainstalovány tyto komponenty: Jcomments, Jreviews, Adsmanager. Kunena byla nainstalována po Jcomments a upravovat uživ. profil nelze od počátku. V administraci jsem, myslím, nic nepřehlédl. Jedu na hostingu Wedos. Web www.di24.cz/
Sice tam aktuálně přibyly i komponenta TorTags a ITPShare, ale to nic na věci nezměnilo.
10. lis 2012 00:33 - 10. lis 2012 00:34 #99717
Odpověď od Petr Drozda
Nováček
Tak jsem si ověřil, že jsem musel něco smáznout v souboru index.php při úpravě šablony BEEZ_20, protože s originálním souborem nemám problém profil editovat. Netuší někdo, co by mohlo ovlivnit editaci uživ. profilu Kuneny? Díky.
10. lis 2012 08:39 #99725
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
Odpověď od Robert
Nováček
Porovnejte oba soubory. Bez upraveného index.php se těžko radí. Pod ruce Vám nikdo nevidí.
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
10. lis 2012 21:51 #99756
Odpověď od Petr Drozda
Nováček
Jasné, chystám se šablonu zrekonstruovat. Jen mě tak, pro zajímavost, zajímalo co se v šabloně schovává. Automaticky jsem tam odstranil tlačítko "close" pro pravý sloupec a vložil jsem třetí sloupec s pozicemi pro moduly.
11. lis 2012 04:22 #99765
Odpověď od Petr Drozda
Nováček
Překvapivě, tkví to v neuvěřitelný banalitě... Jakmile tento řádek odstraním, znepřístupní mi to úpravu profilu.
Code:
<div id="fontsize"></div>