Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Video z FTP
07. lis 2012 18:26 #99623
Dobrý den,
Potřeboval bych nějakou komponentu, která by mi zvládla udělat galerii videí, (videa jsou uložena na ftp) a videa i pak moci přehrávat.
Budu asi potřebovat nějaký přehrávač.
Za pomoc předem děkuji
Potřeboval bych nějakou komponentu, která by mi zvládla udělat galerii videí, (videa jsou uložena na ftp) a videa i pak moci přehrávat.
Budu asi potřebovat nějaký přehrávač.
Za pomoc předem děkuji
07. lis 2012 18:46 #99625
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Přehrát si to můžete i po kliknutí na odkaz, tedy vám může stačit komponenta, která vám vytvoří z uložených souborů automaticky seznam s odkazy. V opačném případě použijte některou z videogalerií
extensions.joomla.org
, přehrávač nepotřebujete jestli máte videa v běžném formátu.
09. lis 2012 13:05 #99678
Odpověď od Wlashty
Začátečník
To Bong : Máte pravdu videa jdou přehrávat, asi jsem předtím jen špatně napsal adresu .
Nemáte někdo zkušenosti s videogaleriem které jsou free?
Koukal jsem na rozšíření, ale zatím jsem našel většinu galerií, co spolupracují pouze s youtube. Zatím jsem nenašel žádné rozšíření co by mi pomohlo .
Ideální by bylo najít nějakou komponentu podobnou foto galerii " Phoca Gallery "
Kdyby s tím měl někdo zkušenosti, dejte prosím vědět.
Nemáte někdo zkušenosti s videogaleriem které jsou free?
Koukal jsem na rozšíření, ale zatím jsem našel většinu galerií, co spolupracují pouze s youtube. Zatím jsem nenašel žádné rozšíření co by mi pomohlo .
Ideální by bylo najít nějakou komponentu podobnou foto galerii " Phoca Gallery "
Kdyby s tím měl někdo zkušenosti, dejte prosím vědět.
09. lis 2012 14:39 #99681
Odpověď od Vojtěch Kocián
Pokročilý uživatel
Taky bych něco podobného potřeboval. Mám na FTP uloženo několik videí ve složkách, v každé cca 20. Všechny videa jsou ve stejném formátu. Potřeboval bych něco kdy pár kliknutím vložím všechny videa (něco jako phoca gallery).
Pokud na něco přijdete, dejte vědět. Díky
Pokud na něco přijdete, dejte vědět. Díky
09. lis 2012 18:31 #99691
Odpověď od Bong
Moderátor
Videa v galerii se tu párkrát probírala. Pokud to mohu shrnout, ideální je mít videa nahraná třeba na youtube (jsou i další služby) a na vlastním webu je zobrazit právě pomocí videogalerií. Mimochodem toto umí i Phoca Gallery, takže nemusíte případně instalovat další rozšíření. Toto řešení má spoustu výhod, nejpodstatnější jsou asi: videa jdou přehrát prakticky každému a váš web není zatěžován...
09. lis 2012 22:24 #99705
Odpověď od Wlashty
Začátečník
Do Phoca gallery se dají vložit youtube videa? To jsem tam nikde nenašel.
Dobře, naházím to všechno na youtube.
Napsal byste mi prosím jak ta youtube videa dostat do phoca? Ideálně nějaké efektivní řešení, abych to zas nedělal jak trubka. (Jestli je lepší si vytvořit a youtube složky, které by se pak daly sychronizovat s phoca? )
Děkuji za pomoc
Dobře, naházím to všechno na youtube.
Napsal byste mi prosím jak ta youtube videa dostat do phoca? Ideálně nějaké efektivní řešení, abych to zas nedělal jak trubka. (Jestli je lepší si vytvořit a youtube složky, které by se pak daly sychronizovat s phoca? )
Děkuji za pomoc