Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rozšíření pro prohlížení pdf přímo v rozhraní webu
04. lis 2012 16:44 #99459
Hojte, potřeboval bych poradit rozšíření na prohlížení pdf časopisu přímo z webu. Ideální vzhled by byl ten, který získám zobrazením PDFka na celou obrazovku po stisknutí ctrl + L. Stačí mi, aby to umělo prohlížení a download.
Měl by někdo prosím nějaký tip? Hledám, ale nedaří se mi, asi hledám špatně...
Měl by někdo prosím nějaký tip? Hledám, ale nedaří se mi, asi hledám špatně...
04. lis 2012 19:47 #99465
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Děkuji, ale ani jedno mi nevyhovuje. Placený plugin bych nerad a ten free mi nevyhovuje, stejně odkazuje jen na docs dokumenty:-/
Každopádně díky za pokus
Každopádně díky za pokus
04. lis 2012 20:34 - 04. lis 2012 20:39 #99468
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Proč chcete svoje uživatele omezovat? Každý to má nastavené jak mu to vyhovuje a PDF čte také jinak.
Případně , pokud třeba nechcete aby si lidé časopis ukládali a přeposílali, ale jen prohlíželi u vás na stránkách, využijte rozšíření, které se to před lety řešilo. Viz.: trhonice.cz/obec/pametni-kniha
Případně , pokud třeba nechcete aby si lidé časopis ukládali a přeposílali, ale jen prohlíželi u vás na stránkách, využijte rozšíření, které se to před lety řešilo. Viz.: trhonice.cz/obec/pametni-kniha
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. lis 2012 20:42 #99470
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, nevím jak jsi na tom se čtením nebo s AJ, ale zkus si dát do překladače:
a bude ti jasné, že tu nejde o on-line docs.Embed documents (.doc, .pdf, .ppt etc.) into any article! Visitors can view the document online without the need to download. Just upload the document to your server and use the code below to embed into your contents.
04. lis 2012 20:51 #99474
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Bongu, nejde o omezování uživatelů, právě naopak se jim snažím vyjít vstříc. Setkávám se s tím, že řada lidí nezná postup pravý myšoklik a uložit jako, aby si pdf stáhli do pc a zde ho prohlíželi jak jim vyhovuje. Takže jsem chtěl něco s online prohlížečem a tlačítkem na download. Aktuálně to řeším tak, že přes acymailing rozesíláme link s umístěním pdfka časopisu a stále se setkávám s problémem popsaným viz výše.. Nejde, neumím, nechápu, etc...
Dík, prozkoumám, přiznám se, že jsem vycházel z toho, co dělá demo.
Dík, prozkoumám, přiznám se, že jsem vycházel z toho, co dělá demo.