Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Uživatelské vkládání článků, jejich hodnocení....
03. lis 2012 21:15 #99436
Zdravím, mám joomlu 2.5 chtěl bych poradit s aplikací (modulem) který by umožňoval uživatelské vkládání článků, bylo by možné je hodnotit, propojit se svým facebook účtem a některé na úvodní stránce webu zviditelňovat (například nejlépe hodnocené, nově přidané).
Děkuji za pomoc
Děkuji za pomoc
03. lis 2012 21:39 #99437
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Uživatelské vkládání článků, hodnocení, zobrazování na úvodní stránce webu, nejlépe hodnocené, nově přidané... to všechno v základu poskytuje Joomla samotná.
Na propojení s Facebookem budete zřejmě potřebovat nějaké rozšíření.
extensions.joomla.org/extensions/social-...lay/facebook-display
extensions.joomla.org/extensions/social-...facebook-integration
Případně použijte rozšíření pro komunitní weby (Joomsocial, Community Builder,...)
extensions.joomla.org/extensions/clients...munities/communities
Na propojení s Facebookem budete zřejmě potřebovat nějaké rozšíření.
extensions.joomla.org/extensions/social-...lay/facebook-display
extensions.joomla.org/extensions/social-...facebook-integration
Případně použijte rozšíření pro komunitní weby (Joomsocial, Community Builder,...)
extensions.joomla.org/extensions/clients...munities/communities
Poděkovali: Lukáš Hájek
03. lis 2012 22:14 #99440
Odpověď od Lukáš Hájek
Uživatel
Děkuji za vaši reakci, jsem úplný začátečník.Můžete mi prosím poradit kde bych našel nějaký návod třeba i v angličtině jak toto vytvořit - Pouze za pomocí základu joomly. Jde mi o to aby se uživatel zaregistroval a mohl vložit článek, který by mohli ostatní ohodnotit a sdílet na FB.Lze v základu joomly nastavit tak aby při vložení článku uživatelem bylo možné vyplnit dvě pole (problém a řešení) aby mohl uživatel napsat problém a zároveň jak ho vyřešil a tento "článek" vložit na web...
04. lis 2012 00:41 #99446
Odpověď od Bong
Moderátor
1. aby se uživatel zaregistroval a mohl vložit článek, který by mohli ostatní ohodnotit - vše o nastavení oprávnění uživatelům, co jim povolíte, budou moci
2. sdílet na FB - i na FB můžete načítat například RSS kanál, tedy i sdílet
3. V článku Joomly si nemůžete vymýšlet pole navíc, bylo by dobré, kdyby jste napsal co vlastně potřebujete a chcete vytvořit. Nějakou poradnu? Proč by ale měl otázku i odpověď psát jeden autor a pokud ano, proč potřebujete nějaká další pole? Jste si jistý, že potřebujete Joomlu, když nakonec stejně všechno chcete na FB?
2. sdílet na FB - i na FB můžete načítat například RSS kanál, tedy i sdílet
3. V článku Joomly si nemůžete vymýšlet pole navíc, bylo by dobré, kdyby jste napsal co vlastně potřebujete a chcete vytvořit. Nějakou poradnu? Proč by ale měl otázku i odpověď psát jeden autor a pokud ano, proč potřebujete nějaká další pole? Jste si jistý, že potřebujete Joomlu, když nakonec stejně všechno chcete na FB?
04. lis 2012 11:58 #99450
Odpověď od Lukáš Hájek
Uživatel
Chtel bych v oblasti sportu poskytnou sbirku rychlich kratkych rad.Vyuzit zkusenosti vsech lidi tak aby mohl zadat svuj problem a zaroven jak ho vyresil.Jde mi o kratke strucne rady.moto:zadej problem a napis jak jsi ho vyresil.Priklad:PROBLEM-pri behani citim pichani v boku.RESENI-spatne jsem dychal. Samozrejme umoznit vsem vyhledavani aby kdyz maji problem mohli najit reseni.
04. lis 2012 14:02 #99453
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud uživatel umí napsat otázku, odentrovat a napsat odpověď, stačí vám články. Ale těmito schopnostmi si nejsem u většiny populace jistý...
Můžete zkusit některá rozšíření Helpdesk , FAQ a podobně.
Hodně uživatelů na podobné účely využívá i komponenty pro fórum, aby se mohli k problému vyjádřit i další.
Můžete zkusit některá rozšíření Helpdesk , FAQ a podobně.
Hodně uživatelů na podobné účely využívá i komponenty pro fórum, aby se mohli k problému vyjádřit i další.