Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Gallery - Facebook IMPORT
02. lis 2012 10:43 #99392
Ahojky.
Na stránkách www.dejavubrno.cz/fotogalerie/category/2-fotogalerie jsem již dříve zprovoznil funkci Facebook (propojení fotek do galerie z Facebooku). Vše fungovalo a jak vidíte tak i galerie z Facebooku ze zobrazují.
Bohužel
Asi před týdnem ale mi přestolo fungovat přihlášení z administrace z aplikace Facebook v Phoca Gallery. Prostě při použití tlačítka přihlásit se na Facebook a přenést údaje do komponenty nějak nefunguje. Přehodí mě to na stránky Facebooku a normálně přihlásí na mé stránky. Dříve ale proběhlo přihlášení někde na pozadí a do tabulky v Phoca Gallery jsem mohl přenést potřebné údaje k propojení s Facebookum. Teď už mi to prostě takto nefunguje.
Napřed jsem si myslel, že bude třeba jen nějaký výpadek na Facebooku, ale když už to trvá týden tak bude asi chyba někde jinde.
Nevíte náhodou někdo kde mohli "soudruzi z NDR" udělat chybu? Používá někdo tuto funkci u Phoca Gallery?
Děkuji moc za radu
Na stránkách www.dejavubrno.cz/fotogalerie/category/2-fotogalerie jsem již dříve zprovoznil funkci Facebook (propojení fotek do galerie z Facebooku). Vše fungovalo a jak vidíte tak i galerie z Facebooku ze zobrazují.
Bohužel
Asi před týdnem ale mi přestolo fungovat přihlášení z administrace z aplikace Facebook v Phoca Gallery. Prostě při použití tlačítka přihlásit se na Facebook a přenést údaje do komponenty nějak nefunguje. Přehodí mě to na stránky Facebooku a normálně přihlásí na mé stránky. Dříve ale proběhlo přihlášení někde na pozadí a do tabulky v Phoca Gallery jsem mohl přenést potřebné údaje k propojení s Facebookum. Teď už mi to prostě takto nefunguje.
Napřed jsem si myslel, že bude třeba jen nějaký výpadek na Facebooku, ale když už to trvá týden tak bude asi chyba někde jinde.
Nevíte náhodou někdo kde mohli "soudruzi z NDR" udělat chybu? Používá někdo tuto funkci u Phoca Gallery?
Děkuji moc za radu
16. bře 2013 14:19 #105522
Odpověď od Karel
Začátečník
Zdravím,
tak po aktualizaci Phoca Gallery na vyšší verzi se tato funkce zase zprovoznila.
Teď ale řeším další problém. Když naimportuju fotky z FB do galerie tak vše proběhne v pohodě. Jen jsem si teď všimnul, že to z FB stáhne (nebo spíše zobrazí) vždy jen 100 fotek. Dříve mi to zobrazilo všechny fotky z FB.
Nevíte kde jsem nastavil něco jinak? Nikde jsem v administraci neobjevil nastavení kolik fotek by se mělo zobrazovat v galerii. Nebo je to nějaké omezení Facebooku?
tak po aktualizaci Phoca Gallery na vyšší verzi se tato funkce zase zprovoznila.
Teď ale řeším další problém. Když naimportuju fotky z FB do galerie tak vše proběhne v pohodě. Jen jsem si teď všimnul, že to z FB stáhne (nebo spíše zobrazí) vždy jen 100 fotek. Dříve mi to zobrazilo všechny fotky z FB.
Nevíte kde jsem nastavil něco jinak? Nikde jsem v administraci neobjevil nastavení kolik fotek by se mělo zobrazovat v galerii. Nebo je to nějaké omezení Facebooku?
16. bře 2013 19:45 #105534
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, vypadá to, že tam je nějakej novej limit. Bohužel Facebook není Google, takže neexistuje žádná API, co by fungovala (na Facebooku se pořád něco mění, něco se vypne, pak se to zapne, pak se to změní, pak zase zapojí to staré, atd. a nikdo nikde nenapíš proč a jak ... Takže teď zkouším zjišťovat nový informace, co je tam za limit a uvidíme, jestli se s tím dá něco dělat ... Pokud by to bylo jen trochu možné, doporučil bych spíše ukládat fotky v Picase.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
16. bře 2013 19:56 #105535
Odpověď od Karel
Začátečník
Díky moc za informaci. Už jsem si myslel, že jsem to nějak blbě někde nastavil u sebe.