Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Levé a právé menu

31. říj 2012 19:17 #99344
Levé a právé menu od svobic
Uživatel
Zdravím,
nevím jestli to tu někde náhodou není už.
Mam vytvořené základně od šablony main menu (horní menu) a levé menu ale nevím jak vytvořit pravé menu, rád bych do něj dal login a kalendář.
A ještě jestli by někdo nevěděl o modulu kalendář jde tabulkově zobrazen malý kalendář se dny.

Předem děkuji

31. říj 2012 19:50 #99349
Odpověď od Bong
Moderátor
Levé menu si vytvoříte stejně jako kterékoli jiné. Pokud vaše šablona požadovanou pozici má, modul menu do ní umístíte, pokud nemá, musíte si ji vytvořit, nebo změnit šablonu.

Kalendářem myslíte co? Obyčejný kalendář, který nic nedělá, jen zobrazuje. Nebo nějaký modul pro události?

Na JED jste se díval? extensions.joomla.org/search?q=calendar

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

31. říj 2012 20:23 #99354
Odpověď od Wlashty
Začátečník
Jak píše Bong, vše je v modulech. Chcete-li vytvořit napřklad login. Stačí zajet do: rozšíření - správce modulů - nový , vybrat "Přihlášení" . Vytvořit vše jak potřebujete a nastavit pozici tlačítkem " Zvolte umístění " Vyberte šablonu kterou používáte, je-li to jedna ze základních, tak to mají napsáno v závorce vedle jména.

Zde je kdyžtak obrázek s rozpisem umístěni, nejen pro artistier šablony www.artisteer.com/media/p4/images/joomla_positions.png .

Pozice pro pravý panel jsou 6, 8, 3, pravý, ....

Pak už jen stačí uložit a je hotovo.

Snad jsem trochu pomohl
Poděkovali: svobic

01. lis 2012 09:08 #99357
Odpověď od HonzaKr
Moderátor

Wlashty napsal:
Zde je kdyžtak obrázek s rozpisem umístěni, nejen pro artistier šablony www.artisteer.com/media/p4/images/joomla_positions.png .

Pozice pro pravý panel jsou 6, 8, 3, pravý, ....

Obrázek s rozložením platí pouze pro Artistier. Každá šablona má většinou jiné pozice modulů i jejich názvy.

:: bývalý člen Joomlaportalu ::

01. lis 2012 16:36 #99383
Odpověď od svobic
Uživatel
Děkuji Wlashty přesně toto jsem myslel a také Bong děkuji za odkaz co jsem potřeboval jsem našel.
A ještě jednou bych vám rád poděkoval za ochotu, velice mi to pomohlo :)