Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Aliasy na subdomenu

31. říj 2012 18:07 #99342
Aliasy na subdomenu od Thomash
Uživatel
Ahoj. Mam problem se zobrazovanim adres v pohlizeci. Mam hosting u Web4ce kde je hlavni domena v public_html/www a subdomeny jsou v public_html/subdomena. Jenze kdyz pouziju alias pro domenu druhyho radu, kterej nasmeruju htaccessem do subdomeny (aby mi to bezelo na domene tretiho radu, ale tvarilo se to jako domena druhyho radu), tak se mi sice zobrazi uvodni stranka na te aliasovane domene, ale dal uz to jede natvrdo jako subdomena.hlavnidomena.cz. Nevite nekdo co s tim? U starsich verzi Joomly jsem si tohoto nevsiml, mam za to ze tam se to nestavalo.

Diky

31. říj 2012 19:41 #99345
Odpověď od Bong
Moderátor
A neměl byste mít jiný tarif? Něco s multihostingem? Čím by se pak ty firmy živily, kdyby to bylo tak jednoduché...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

31. říj 2012 20:08 #99353
Odpověď od Thomash
Uživatel
Ja jsem tam spokojenej, nejsou tam zadny problemy a podpora pracuje spolehlive. Navic na starsich verzich to fungovalo v pohode, nevim, co je tady jinak.

01. lis 2012 11:57 #99366
Odpověď od Cony
Moderátor
No vzhledm k tomu, že v popisu služeb mají že každý balíček obsahuje podporu multihostingu, bych dotaz směroval na jejich podporu, jakým způsobem lze nastavit adresář k přídavné doméně. Pokud máte směrování pomocí htaccess nejspíš v tom htacces máte něco špatně (přesměrování místo podstrčení), viz např. popis zde

01. lis 2012 12:30 #99372
Odpověď od Thomash
Uživatel
.htaccess mam podle jejich vzoru z FAQ a na jinych CMS mi to funguje bez problemu. Napriklad www.botkuv.net je alias na www.zimnistadiony.cz .
Tady u www.dogtrail.cz to ale zlobi.

01. lis 2012 17:22 #99388
Odpověď od Cony
Moderátor
Nemáte v konfiguraci vyplněnou hodnotu live_site? Popř. si jí zkuste vyplnit na www.dogtrail.cz , mělo by to pomoct.