Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

FLEXIcontent a pozice v šabloně?

31. říj 2012 10:26 #99328
FLEXIcontent a pozice v šabloně? od hemerojd
Uživatel
Ahoj, měl bych několik dotazů na FLEXIcontent. Pokud by někdo byl ochoten postupně poradit budu moc rád, předem děkuji všem za pomoc.

1. Když přidám jakékoli nové pole do šablony na pozici bottom_tab1 - tab6, tak se mi pak na stránkách zobrazuje název této pozice "bottom_tab1". Například když tam chci dát navigaci stránky, nebo podobné články.
Stránky mám na localhostu, tak nemohu ukázat, případně mohu lépe popsat.

2. Jak ve Flexicontent vložit na začátek článku rejstřík, když má článek víc částí. Případně jestli lze tento rejstřík nějak modifikovat, jako v základní joomle.

Děkuji Vám.

31. říj 2012 17:47 #99340
Odpověď od hemerojd
Uživatel
Tak rejstřík jsem vyřešil, je nutné dodat tento plugin
code.google.com/p/flexicontent/issues/detail?id=241

02. lis 2012 11:36 #99393
Odpověď od hemerojd
Uživatel
Ještě bych se rád zeptal, pokud máte někdo bohatší zkušenosti s FlexiContent.
Jak udělat aby se adresa url pěkně zkracovala i přes moduly vytvořené Flexicontent. Jde mi o to, že pokud mám třeba modul nových článků a je vytvořen základní joomlou, tak se mi url zkracuje automaticky na tvar Kategorie/článek, ale pokud posunu na další, nebo využiji jiné moduly Flexi, tak se mi do adresy vkládají Flexicontent/component/kategorie/článek i když se jedná o ten stejný článek jako v předchozím případě. Děkuji