Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Chyb u přátelským url
30. říj 2012 12:50 #99278
Dobrý den,
pomůže mi někdo s následujícím problémem?
Zkopíroval jsem obsah webu a databáze na jiný hosting, ale po zobrazení webu se mi napíše tato hláška:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Když to překliknu v globálním nastavení aby se mi nezobrazovali přátelské url tak to jde.
Děkuji za pomoc
pomůže mi někdo s následujícím problémem?
Zkopíroval jsem obsah webu a databáze na jiný hosting, ale po zobrazení webu se mi napíše tato hláška:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Když to překliknu v globálním nastavení aby se mi nezobrazovali přátelské url tak to jde.
Děkuji za pomoc
30. říj 2012 12:52 #99280
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
.htaccess musí existovat být upraven pro váš hosting.
30. říj 2012 13:01 #99283
Odpověď od Bong
Moderátor
To já nevím. "nový hosting" je poněkud všeobecná informace. Zde na fóru se to řešilo 1000x, hledejte "vashosting htaccess" - "Options +FollowSymLinks" nebo "RewriteBase /"
30. říj 2012 13:19 #99286
Odpověď od peter
Začátečník
Tak ani po změne v htacces na RevriteBase se po zaklknutí stále objevuje satejná hláška.viz
Nastavení SEO
URL přátelské k vyhledávačům
AnoNe
Použít přepis URL
AnoNe
Přidat k URL příponu
AnoNe
Unicode aliasy
AnoNe
Nastavení SEO
URL přátelské k vyhledávačům
AnoNe
Použít přepis URL
AnoNe
Přidat k URL příponu
AnoNe
Unicode aliasy
AnoNe
30. říj 2012 13:36 #99288
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak od začátku, máte nastaveno:
URL přátelské k vyhledávačům Ano
Použít přepis URL Ano
Přidat k URL příponu Ne
Originální htaccess.txt jste přejmenoval na .htaccess, nastavil správně Options +FollowSymLinks a RevriteBase, případně další nastavení, dle požadavků vašeho hostingu?
URL přátelské k vyhledávačům Ano
Použít přepis URL Ano
Přidat k URL příponu Ne
Originální htaccess.txt jste přejmenoval na .htaccess, nastavil správně Options +FollowSymLinks a RevriteBase, případně další nastavení, dle požadavků vašeho hostingu?
Nejnovější příspěvky