Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Prilepovaci papirky na hlavni strance
29. říj 2012 22:17 #99264
Zdravim, rad bych upozornil navstevnika na neco dulziteho formou prilepenho papirku na uvodni strance. Nasel jsem toto
www.superjoom.com/sj-sticky-any-module.html
Mate nekdo nejaky jiny typ?
www.superjoom.com/sj-sticky-any-module.html
Mate nekdo nejaky jiny typ?
30. říj 2012 06:43 #99269
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A zaručeně jste zapomněl napsat, že to má být zadarmo. Co ještě?
30. říj 2012 09:23 - 30. říj 2012 09:24 #99271
Odpověď od Petr
Uživatel
Nač takový sarkasmus. V prvnim odkaze stoji zakoupní licence 18 dolaru, tedy neni treba šetřit za něčí práci.
Navic bych asi prispevek nezadavla do kategorie joomla 2.5. Jestli jsou Vaše příspěvky podobné trashtalky, tak chápu to vysoké číslo.
Navic bych asi prispevek nezadavla do kategorie joomla 2.5. Jestli jsou Vaše příspěvky podobné trashtalky, tak chápu to vysoké číslo.
30. říj 2012 13:09 - 30. říj 2012 13:10 #99284
Odpověď od Bong
Moderátor
Jaký sarkasmus? Snažím se dostat k jádru vašeho požadavku. Jste modelový případ čerstvě zaregistrovaného uživatele, který našel rozšíření, které se mu líbí a přesto požaduje další tipy. Po týdnu diskuze to obvykle končí: "ale já jsem myslel něco zadarmo". Ptám se tedy preventivně zda to má být zadarmo, a jaké další vlastnosti má rozšíření mít (třeba modrý papírek, nebo přichyceno zavíracím špendlíkem,...), když vám stávající nevyhovuje.
Nakonec, co nenajdete na JED , těžko najdete jinde. Už jste prohledal? Opravdu jste si nevybral?
Nakonec, co nenajdete na JED , těžko najdete jinde. Už jste prohledal? Opravdu jste si nevybral?
Nejnovější příspěvky