Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

VM2 - šikovná rozšíření

29. říj 2012 13:33 #99233
VM2 - šikovná rozšíření od ma®vays
Uživatel
Přeji pěkný zasněžený den :)
Mám dotaz ohledně možných rozšíření pro VM2. Můžete prosím doporučit nějaký ověřený web s prodejem rozšíření, které by se mohly hodit?

Prvotně sháním něco, co by mi mohlo udělat jakousi přehlednou soupisku objednávek řekněme za jeden pracovní týden. Pak mě ale napadlo, že to možná už někdo vymyslel a taky, že vlastně žádné stránky s prodejem podobných vychytávek neznám :)

29. říj 2012 16:53 #99240
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No to tedy nevim jestli nekdo neco takoveho napsal, protoze soupis objednavek za obdobi ma prece VM uz v sobe.
A nebo si nechte neco napsat. Ja jsem si ted nechal pro VM napsat program, ktery mi exportuje objednavky do CSV. Diky tomu muzu jednoduse importovat CSV na web Ceske posty nebo InTime ci PPL. Plus dalsi uzitecne veci to umi, jako vlastni cislovani faktur, cislo faktury od c.1 na zacatku noveho roku, ukladani vsech faktur do archivu podle roku, atd, atd...

A taky neznam zadny web na kterem by byly vsechny rozsireni pro VM. Kazdy ma neco a zalezi na tom co presne potrebujete.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

29. říj 2012 17:44 #99246
Odpověď od ma®vays
Uživatel
Jasně že má. Ale já potřebuju trošku jinačí provedení.
. . . . . u koho jste si nechal programovat to rozšíření?

29. říj 2012 18:29 #99251
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Mam na takove veci clovicka co me to dela. Ale ten program je nainstalovany v mem pocitaci ne v joomla.

Jinaci provedeni znamena jake?

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

29. říj 2012 19:15 #99252
Odpověď od ma®vays
Uživatel
klientova hrubá představa je ta, že výstup bude jakoby tabulka, kde bude na jednom řádku jedna obědnávka s detaily ve sloupcích (jméno, číslo objednávky, adresa doručení a pak jednotlivé zboží) a poslední řádek bude pak součet.

Jedná se o malý eshop, s relativně nízkým obratem a nízkým počtem položek. takže expeduje zboží jednou nebo 2x do týdne a tohle by mu pomohlo . . .