Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité HTML vs Kompomenta

25. říj 2012 13:13 #99113
HTML vs Kompomenta od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Pěkný den, nedávno jsem z kompomentou acepolls ( ankety ) měl problém s inline styly způsobíjící nižší rank v SEO validátoru. Nyní jsem si všiml jiného problému spojeného s kompomentou a tím se 16HTML chyb díky této kompomentě. viz. HTML VALIDATOR
Prosím pěkně pomůžete mi nějak odstranit ty chyby ?

25. říj 2012 14:05 #99115
Odpověď od Cony
Moderátor
V zásadě Vám to hlásí jen 2 chyby, jedna, že element input má atribut alt, který není povolen - to by němělo být těžké dohledat v souboru šablony modulu, a druhou že je dvakrá použito ID poll_links - to je z d;vodu 6e m8te 2 moduly anket na jedné stránce a v modulu je toto ID použito. Zkuste upravit id="poll_links" na class="poll_links". Css na to ID źádné není, otázkou je zda to nebude mít nějaký vliv na funkčnost javascriptu, ale nemělo by mít.
Poděkovali: Petr Steel

25. říj 2012 16:23 #99120
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Ano mockrát dekuju.

1. chyba vyřešena po odstranění altu v input
2. Chyba vyřešena po odstranění jedná z anket možná je zbytečné mít na webu 2 ankety.

Ještě v tom jak jsem hledal kde mám ten alt tak jsem přišel na to kde to php háže do zdrojáku do inline stylu ty proměnné, kdepak javascript, takže zkusím ty proměnné vynzat z inline stylu a obalit ho do HTML. Sice nevím jestli background-color projde jako bgcolor="" ale tak uvidim. xD