Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Manažer událostí?

25. říj 2012 11:45 #99105
Manažer událostí? od Dominik Vávra
Uživatel
Dobrý den,

řeším zrovna takový nemilý problém a tak jsem se rozhodl požádat Vás o pomoc.

Potřeboval bych na svých stránkách mít jednoduchý registrační formulář na tréningy. Nic složitého. Bylo by tam pouze který den to je, od kolika hodin a kolik lidí se tam může přihlásit. S tím že u každého tréningu by registrovaný uživatel mohl dát "rezervovat" nebo něco takového.

Já bych tak měl krásný přehled o tom, kdo se tam chystá, kolik míst zbývá, kdo je tam přihlášený a tak dále.

Bohužel žádné rozšíření (samozřejmně myslím ty zdarma) mi nevyhovovalo. Bylo to většinou zbytečně složité a navíc ještě nevyhovující.

Děkuji za pomoc

25. říj 2012 12:46 #99109
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Sice jste nenapsal co jste uz vyzkousel, ale nejjednodussi a free pripada v uvahu EventList .

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

25. říj 2012 12:51 #99110
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
A bude EventList fungovat i pod J!2.5?. A také si nejsem jistý, jestli tato komponenta umožňuje na akci omezit počet přihlášených uživatelů.

25. říj 2012 13:09 #99111
Odpověď od Bong
Moderátor
Eventlist existuje i ve verzi pro Joomla 2.5, ale jeho budoucnost mi připadá nejistá...

Pro registraci na akce můžete použít jiné komponenty než manažery událostí, použijte přímo registrace na události . Třeba takový OSG Seminar Manager, nebo PBEvents, ty jsou dokonce nekomerční a v češtině.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.