Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Články - výpis

22. říj 2012 23:28 #99001
Články - výpis od tosik
Uživatel
Zdravím.

Potřeboval bych vytvořit modul, který by mi zobrazil články (ne seznam, ale obsah článků) vybrané kategorie včetně její podkategorie. Základní Joomla modul Články-upoutávka bohužel toto umí jen, když si vyberu více kategorií. Ale já bych potřeboval, aby když ve vybrané kategorii vytvořím novou a do ní vložím článek, aby jsem tuto kategorii v modulu nemusel ručně vybírat, ale aby se přidaný článek objevil v zobrazení článků automaticky.

Poradíte mi nějaký modul? Nějak se mi nedaří to nastavit v těch, co jsem stáhnul. Nebo něco jiného, čím to vytvořím.

Díky za info.

Martin

23. říj 2012 00:18 #99002
Odpověď od Cony
Moderátor
A co standartní modul články z kategorie? Tam je možnost zda zobrazovat články i z podřazených kategorií...

24. říj 2012 17:06 #99081
Odpověď od tosik
Uživatel
Ano, to je modul, kde to vybírá články tak, jak bych potřeboval, ale je to spíše pro výpis článků z kategorie (kategorií). A když nechám zobrazit úvodník, tak to sice obsah článku zobrazí (omezen počtem znaků), nicméně to zruší veškeré formátování původního článku, což je špatně.