Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kunena forum 2.0.2 problem s menu a avatarmi
19. říj 2012 09:11 #98925
Ahojte, nainštaloval som si Kunenu 2.0.2 na joomla 2.5.7 a do kunena som nainštaloval slovenčinu
1.problem: kunena menu je v angličtine a ked ho prepíšem do slovenčiny tak mi ho vôbec nezobrazí
2.problém: nezobrazuje mi v fronted kunena v profile užívateľa zmenu avatára
prosím pomôžte
1.problem: kunena menu je v angličtine a ked ho prepíšem do slovenčiny tak mi ho vôbec nezobrazí
2.problém: nezobrazuje mi v fronted kunena v profile užívateľa zmenu avatára
prosím pomôžte
19. říj 2012 10:05 - 19. říj 2012 10:09 #98928
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Jazykový balíček máte instalovat ještě před instalací komponenty (pokud není uvedeno jinak), pak prakticky každý překlad funguje lépe... Položky menu přepíšete v Nabídky - Kunena menu, pokud se změny neprojeví, vyčistěte cache stránek i prohlížeče.
Avatary a jejich možnost změny nastavíte v Kunena Fórum - Nastavení fóra - Avatar.
Avatary a jejich možnost změny nastavíte v Kunena Fórum - Nastavení fóra - Avatar.
19. říj 2012 12:43 #98932
Odpověď od martin
Začátečník
ďakujem za rýchlu odpoveď, ale všetky tieto úkony som už spravil a neviem čo ďalej.
19. říj 2012 14:14 #98935
Odpověď od Bong
Moderátor
A nemáte náhodou v pluginu Kunena - integrace Gravatarů povoleno Povolit Gravatary? To pak se použijí gravatary a avatary nelze přidávat...
20. říj 2012 08:13 #98948
Odpověď od martin
Začátečník
Všetko som odinštaloval. Najprv som nainštaloval slovenčinu a potom kunenu. Všetko funguje ako má.
ĎAKUJEM. :whistle:
ĎAKUJEM. :whistle:
06. pro 2012 22:27 #100730
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Pokud někdo nainstaluje Kunenu před jazykovým balíčkem a má menu v angličtině, mělo by v administraci stačit zadat tuto adresu (http://vasedomena/administrator/index.php?option=com_kunena&task=createmenu) a menu se vytvoří znovu, tentokrát již v požadovaném jazyce.
Poděkovali: Bong