Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Problém s odkazováním na premium články v RSS

17. říj 2012 13:58 #98868
Dobrý den,
mám tento problém: Přes nějakou komponentu mám vytvořený RSS kanál a ten jsem poskytl serveru pravednes.cz, problém je v tom, že když uživatel klikne v RSS na premium článek určený pouze pro předplatitele, zobrazí se mu toto:
Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /users/zalohovane/cestypsychotroniky.cz/cestypsychotroniky.cz/templates/cestyfinal/classes/ArtxContentSingleArticle.php on line 48

Přemýšlel jsem o variantě, že bych z RSS tyto články vynechal, ale není to možné kvůli tomu, že nemají samostatnou kategorii, ale liší se pouze přístupovou úrovní. Děkuji předem za rady B)

17. říj 2012 17:29 - 17. říj 2012 17:29 #98878
Odpověď od Bong
Moderátor
Přes jakou "nějakou" komponentu? Proč nepoužijete Sdružený RSS kanál Joomly?
Chybová hláška odkazuje do šablony, co Artisteer v tom souboru vytvořil? Změna šablony to nenapraví?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

17. říj 2012 17:48 #98880
Odpověď od David
Uživatel
je tam použit Ninja RSS Syndicator
takže je problém v šabloně?? já právě nevím, kde je problém. Když na článek kliknu normálně a nejsem přihlášen, tak mě to hodí na stránku pro přihlášení.

21. říj 2012 20:58 #98975
Odpověď od David
Uživatel
koukám, že to nemá nic společného s RSS, při kliknutí na premium článek z Doporučených článků, ro píše to samé: Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /users/zalohovane/cestypsychotroniky.cz/cestypsychotroniky.cz/templates/cestyfinal/classes/ArtxContentSingleArticle.php on line 48

Asi není správně nakonfigurovaná skupina nebo úroveň přístupu, můžete mi poradit?

22. říj 2012 05:59 #98977
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkusil jste použít nějakou jinou šablonu, třeba některou z výchozích?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

22. říj 2012 06:51 #98978
Odpověď od David
Uživatel
nezkoušel, zkusím to odpoledne,

ale na internetu jsem četl, že je to těmi úrovněmi přístupu, protože se to stane, když se klikne na článek, ke kterému nemá nepřihlášený uživatel práva