Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
chyba po instalaci
16. říj 2012 10:38 #98816
Dobrý den,
mám takový problém, nainstaloval jsem si dvě nové joomly 2.5.7. a na konci instalace dal smazat instalační složku, ale když chci jít na hlavní stránku webu www.nějakadomena.cz/ tak se mi to přesměruje na /installation/index.php nevíte co s tím?? kde je chyba? díky za rady
mám takový problém, nainstaloval jsem si dvě nové joomly 2.5.7. a na konci instalace dal smazat instalační složku, ale když chci jít na hlavní stránku webu www.nějakadomena.cz/ tak se mi to přesměruje na /installation/index.php nevíte co s tím?? kde je chyba? díky za rady
16. říj 2012 10:47 #98817
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A do administrace se dostanete normalne? (example.com/administrator)
A jak nainstaloval dve nove Joomla? Jako na jeden hosting? Nebo snad do jedne slozky?
A jak nainstaloval dve nove Joomla? Jako na jeden hosting? Nebo snad do jedne slozky?
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
16. říj 2012 10:54 #98818
Odpověď od Cony
Moderátor
Určitě jste smazal složku instalace? Přesměrování na installation/index.php se děje pouze v případě že
a/ neexistuje soubor configuration.php, nebo jeho velikost je menší než 10B
b/ existuje soubor installation/index.php
Přičemž oboje musí být splněno, jinak by Vám to hodilo chybovou hlášku, ale nepřesměrovalo.
Možná se nepovedlo instalátoru složku installation smazat, smažte ji ručně přes FTP...
a/ neexistuje soubor configuration.php, nebo jeho velikost je menší než 10B
b/ existuje soubor installation/index.php
Přičemž oboje musí být splněno, jinak by Vám to hodilo chybovou hlášku, ale nepřesměrovalo.
Možná se nepovedlo instalátoru složku installation smazat, smažte ji ručně přes FTP...
16. říj 2012 11:17 #98821
Odpověď od Lukáš
Začátečník
instaloval jsem dvě instalce joomly na dvě různé subdomény. Do administrace se normálně dostanu. U jedné instalace už vše funguje jak má, ted ještě ta druhá
16. říj 2012 11:20 #98822
Odpověď od Lukáš
Začátečník
soubor configuration.php má velikost 2155b, složka je smazaná i instalátorem, ale zkusím jí vytvořit a znova smazat třeba to pomůže