Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Změna nápisu v reliazací v joomla 2.5
15. říj 2012 11:38 #98758
Dobrý den,
ve virtuemartu v zalozce "Realizace", pokud nejsou zadne realizace,(např.: www.brickland.nekoukej.cz/index.php?opti...uemart_category_id=1 ) se zobrazuje ceska hlaška: Fotografie realizace v ČR s použitím této cihly/pásku nejsou v současné době k dispozici.
Tuto hlášku bych potřeboval přepsat na jinou ale nevím kde to najdu, děkuji
ve virtuemartu v zalozce "Realizace", pokud nejsou zadne realizace,(např.: www.brickland.nekoukej.cz/index.php?opti...uemart_category_id=1 ) se zobrazuje ceska hlaška: Fotografie realizace v ČR s použitím této cihly/pásku nejsou v současné době k dispozici.
Tuto hlášku bych potřeboval přepsat na jinou ale nevím kde to najdu, děkuji
15. říj 2012 22:51 - 15. říj 2012 23:20 #98803
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Začínáte mě fascinovat, jste firma, která nabízí prakticky cokoli, včetně vlastního publikačního systému a webhostingem v cenách malé kosmické lodi a přesto zde neustále pokládáte (pro váš kalibr) naprosto triviální dotazy.
Opravdu se nenajde ve vaší firmě někdo, kdo:
a) rozumí Joomle a rozšířením, které pro komerční stavbu webu používáte?
b) i když nerozumí, zná základy webových technologií a je schopen vyhledávat řetězce v souborech a databázi?
Jak hledat v souborech naleznete ZDE
Jak hledat v databázi naleznete ZDE
Opravdu se nenajde ve vaší firmě někdo, kdo:
a) rozumí Joomle a rozšířením, které pro komerční stavbu webu používáte?
b) i když nerozumí, zná základy webových technologií a je schopen vyhledávat řetězce v souborech a databázi?
Jak hledat v souborech naleznete ZDE
Jak hledat v databázi naleznete ZDE
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: peter
15. říj 2012 23:22 #98807
Odpověď od peter
Začátečník
Dobrý večer,
nevím na jakou firmu koukáte, ale pokud je to ta která je uvedena v zápatí dané stránky tak to nejsme my, ja pouze upravuji tyto stránky pro kamaráda.
Děkuji přesto za radu, chtěl bych se naučit joomlu na co možná nejlpeší úrovni, v tomto směru jsem samouk, dotyčný půvoní tvůrce této stránky celý web poskladál na tabulkách gk4 což je pro mě docela oříšel.
Děkuji
nevím na jakou firmu koukáte, ale pokud je to ta která je uvedena v zápatí dané stránky tak to nejsme my, ja pouze upravuji tyto stránky pro kamaráda.
Děkuji přesto za radu, chtěl bych se naučit joomlu na co možná nejlpeší úrovni, v tomto směru jsem samouk, dotyčný půvoní tvůrce této stránky celý web poskladál na tabulkách gk4 což je pro mě docela oříšel.
Děkuji
15. říj 2012 23:40 #98810
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
bongu kliiiiiid
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.