Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Změna nápisu v reliazací v joomla 2.5

15. říj 2012 11:38 #98758
Dobrý den,
ve virtuemartu v zalozce "Realizace", pokud nejsou zadne realizace,(např.: www.brickland.nekoukej.cz/index.php?opti...uemart_category_id=1 ) se zobrazuje ceska hlaška: Fotografie realizace v ČR s použitím této cihly/pásku nejsou v současné době k dispozici.

Tuto hlášku bych potřeboval přepsat na jinou ale nevím kde to najdu, děkuji

15. říj 2012 22:51 - 15. říj 2012 23:20 #98803
Odpověď od Bong
Moderátor
Začínáte mě fascinovat, jste firma, která nabízí prakticky cokoli, včetně vlastního publikačního systému a webhostingem v cenách malé kosmické lodi a přesto zde neustále pokládáte (pro váš kalibr) naprosto triviální dotazy.

Opravdu se nenajde ve vaší firmě někdo, kdo:

a) rozumí Joomle a rozšířením, které pro komerční stavbu webu používáte?
b) i když nerozumí, zná základy webových technologií a je schopen vyhledávat řetězce v souborech a databázi?

Jak hledat v souborech naleznete ZDE
Jak hledat v databázi naleznete ZDE

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: peter

15. říj 2012 23:22 #98807
Odpověď od peter
Začátečník
Dobrý večer,
nevím na jakou firmu koukáte, ale pokud je to ta která je uvedena v zápatí dané stránky tak to nejsme my, ja pouze upravuji tyto stránky pro kamaráda.
Děkuji přesto za radu, chtěl bych se naučit joomlu na co možná nejlpeší úrovni, v tomto směru jsem samouk, dotyčný půvoní tvůrce této stránky celý web poskladál na tabulkách gk4 což je pro mě docela oříšel.
Děkuji

15. říj 2012 23:40 #98810
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
bongu kliiiiiid ;)

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.