Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Typ položky nabídky zobrazit jako modul, lze?

12. říj 2012 12:09 #98650
Typ položky nabídky zobrazit jako modul, lze? od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ahoj, testuju knihovnu Book Library a v menu lze přiřadit položce "typ položky nabídky" Categories ke zobrazení. Já bych ty kategorie ale rád zobrazil jako modul v jednom z bočních sloupců. Je na to nějaký fígl?

Díky!

12. říj 2012 12:47 #98654
Odpověď od Bong
Moderátor
Je na to fígl, jako u každého jiného rozšíření. Navštivte stránky autora a vyhledejte, zda je ke komponentě dostupný nějaký modul pro vámi požadované zobrazení.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

12. říj 2012 12:47 #98655
Odpověď od Cony
Moderátor
Neexistuje na to specializovaný modul?

Variantou může být plugin pro nahrávání obsahu komponenty, např. zde v kombinaci s modulem Vlastní HTML.

12. říj 2012 12:49 #98656
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Dík pánové.
Právěže na to modul autor na stránkách nemá, netuším, možná je to součástí placené verze, ale to jsem se nedohledal. Já to zkusím ještě nacpat přímo do kódu, jen zjistit, co to dělá a kam to narvat:) To zas bude validita :cheer:

12. říj 2012 12:55 #98658
Odpověď od Bong
Moderátor

CrocodilusCZ napsal: Já bych ty kategorie ale rád zobrazil jako modul v jednom z bočních sloupců....!

Pokud jde jen o zobrazení názvů kategorií a ne jejich obsahu, proč prostě nevytvoříte modul menu, kde jednotlivé položky budou názvy kategorií a zároveň i odkaz do nich? A není třeba nic vymýšlet.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

12. říj 2012 13:06 #98661
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Lze udělat téměř všechno...
Váš požadavek by se dal udělat tak, že byste si do modulu Vlastní html prožil iframe s linkem, který zobrazuje názvy těch kategorií, pouze byste na konci toho linku musel dopsat &tmpl=component, aby se vám v tom modulu zobrazoval pouze obsah, který vytváří komponenta a ne celý stránky generovaná Joomlou.

Já bych to ale takhle neřešil ... spíš bych si ten modul naprogramoval.