Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Adsmanager
05. říj 2012 07:31 #98322
Dobrý den,
prosím o jednoduchou radu, jsem začátečník a pořád na webu nemůžu tuhle jednoduchou radu najít. Nainstaloval jsem úspěšně Adsmanager a nevím, jak ho aktivovat. Můžete mi poradit?
Moc děkuji!
prosím o jednoduchou radu, jsem začátečník a pořád na webu nemůžu tuhle jednoduchou radu najít. Nainstaloval jsem úspěšně Adsmanager a nevím, jak ho aktivovat. Můžete mi poradit?
Moc děkuji!
05. říj 2012 07:40 #98323
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Co to je aktivovat? Pokud je úspěšně nainstalován, je aktivní. Jestli ne, přejděte do Správce rozšíření: Správa a zveřejněte. Dále přejděte do nastavení této komponenty a upravte dle libosti.
Pokud máte na mysli, že není vidět v uživatelské části musíte vytvořit ve vašem menu novou položku pro tuto komponentu.
Pokud máte na mysli, že není vidět v uživatelské části musíte vytvořit ve vašem menu novou položku pro tuto komponentu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. říj 2012 08:47 #98324
Odpověď od Kubík
Uživatel
Děkuji Vám za rychlou odpověď!
Ano, není vidět v uživatelské části. Novou položku tedy vytvořím : Správce nabídek: Nová položka nabídky?
Díky
Ano, není vidět v uživatelské části. Novou položku tedy vytvořím : Správce nabídek: Nová položka nabídky?
Díky