Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Wedos - 2.5.7 - http://DOMENA.eu/domains/DOMENA.eu

11. říj 2012 16:36 #98619
Odpověď od Pavel M.
Začátečník
Pravděpodobně by nemělo, nemůžu posoudit, neb mam na svém webhostingu jen jednu hlavní doménu a ostatní jsou poddomény, ale jelikož jsem vycházel z doporučeného návodu co psal Wedos, tak snad ano... ;)

p4vel

11. říj 2012 17:26 #98622
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, na WEDOSu dříve doporučovali umístit web s hlavní doménou do adresáře www a do složky domains weby na vedlejších (alias) doménách. Například u CMS Moodle instalovaném do domains jsem se nezbavil u adresy slova "domains" ani s pomocí podpory a musel jsem jej instalovat do složky www.

11. říj 2012 18:00 #98624
Odpověď od Pavel M.
Začátečník
O tomto problému vím, dělá mi to též u poddomény kde není Joomla, ale jen obyčejnej PHPkovej web. Tento můj předchozí návod se týká jen CMS Joomla, provozovaném na doméně/poddoméně na Wedosu!!! že lze hlavní web nainstalovat i do složky /www vím, ale je v tom pak bordel, když je mezi adresáři Joomly adresář "domains" a "subdom", je pak větší pravděpodobnost, že si to v zápalu mazání smažete i s poddoménama... :whistle:

p4vel

11. říj 2012 20:59 #98629
Odpověď od kadel_ul
Uživatel
hlavní doménu lze mít v /www a v adresari /domains multihostingove (alias) domeny ty uz pak jedou podle vlastniho .htaccess .Jediny problem jsem pri hlavni domene zaregistroval v subdomenach (to jsme vyresil rucni editaci .wedosackeho .htaccess . Pokud by nekdo mel problemy tak priklad zaslu. Chodi to bez problemu. Wedos mam od jejich zacatku , multihosting asi rok (6 domen) chodi to ok. Jen byl problem na Joomle s hackem skrz JCE ktery prepisoval .htaccess na vsech domenach (tim padem na vsech domenach pod jednim hostingem (ale i to se da vystopovat)
Wedos jinak Ok.

11. říj 2012 21:32 #98633
Odpověď od kadel_ul
Uživatel
RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^shop.domena.cz$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/subdom/shop/
RewriteRule (.*) /subdom/shop/$1 [L]

to je ukazka rucni editace .htaccess
(ten original wedos funguje jen v pripade ze mate domenu v adresari /www/domains)
tenhle editovany funguje pokud mate hlavni domenu jako ja v adresari /www

01. lis 2012 13:21 #99373
Odpověď od Wlashty
Začátečník

P4VEL napsal: >>> JAK NA "PĚKNÉ" SEO ADRESY NA WEDOSU <<<

1. Do rootu webhostingu (/www) vložit WEDOSáckej .htaccess

>>> Hlavní web <<<

2. Do složky "domains" vložit hlavní web "domena.xy" (popřípadě další aliasy) a v "configuration.php" tohoto webu nastavit:

public $live_site = ' domena.xy ';

2.1 Do složky s webem nahrát .htaccess pro Joomlu s vypnutým "#Options +FollowSymLinks"

Ahoj,
Nemáte někdo ten .htaccess pro joomlu? Na letecké poště už není.
Zkoušel jsem celej postup. Jen u htaccess jsem si nebyl jistej, takže popíši co jsem udělal.
Do htaccess.txt jsem vložil
# Options +FollowSymLinks
RewriteBase /
, uložil jako .htaccess a vložil do joomly.

Bohužel mi fungovala jen hlavní stránka a u ostatních mi to házelo chybu 404.

Možná jsem jen špatně upravil htaccess, za pomoc budu štastnej, už se tu s tím patlám týden :(
Dík za odpověď