Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Poškozený web

03. říj 2012 10:45 - 03. říj 2012 10:46 #98265
Poškozený web od Pavel Galíček
Nováček
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na maličkost... Přesouval jsem web za pomoci Akeeba BackUp. Dělal jsem to už asi 100x a vždy bylo vše ok. Při zpětné instalaci zadám databázi, vše se nainstaluje jak má. Spustím web i administraci a vše ok. Jakmile se ale přihlásím jako uživatel ve Frontendu, tak se objeví hláška, že se nebylo možné připojit k databázovému serveru... "Nepodařilo se připojit k DB serveru!0 ->"
Zkoušel jsem web přeinstalovat, updatovat z 2.5.6 na 2.5.7 a taky rovnou nahrát celou čistou instalaci, ale vše bez efektu. Dle rady jednoho uživatele jsem přejmenoval v šabloně com_users a zkusil se přihlásit, ale rovněž bez efektu...

Nevím, jestli jste se s tím někdo setkal, ale pomohl by mi jakákoliv rada. Pokud bude potřeba, dám přístup k účtu na testovacím webu...
test.softlabs.cz/
Login: Test psw: pokus123

Moc děkuji, Pavel G.

03. říj 2012 11:43 #98269
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Podle mě přihlášení proběhne v pořádku. Ta chybová hláška o databázi bude asi patřit nějakému rozšíření, které se zobrazuje až po přihlášení.

03. říj 2012 13:13 #98271
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
Houbaku moc děkuji, měl jste pravdu. Jednalo se o nepovolenou IP adresu na firewallu u jedné vzdálené databáze :-)

Chce to napřed zkusit to nejjednodušší :-)