Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Virtuemart 2 - začátečnické problémy

02. říj 2012 16:00 #98247
Virtuemart 2 - začátečnické problémy od ondrej H.
Začátečník
Dobrý den, mám několik zásadních otázek ohledně virtuemartu, na virtuemart fóru jsem to zkoušel, ale není tam moc živo. Zkusím to tedy ještě tady. Prosím o radu, přecházím na virtuemart 2 a abych se přiznal jsem z toho dost nešťastný... Mám několik zásadních problémů, které mě brzdí v další práci... kdyby jste věděli s čímkoliv poradit, budu Vám opravdu vděčný:

1) Kde a jak v obchodu vypnout DPH - u produktu to vypnout umím, ale neumím vypnout kolonku DPH v košíku
2) Košíku "taknějak" nerozumím vůbec. Vložím do něho zboží, zobrazuje se jméno, kód zboží, množství, ale nikoliv cena a DPH, cena celkem je pak přeškrtnuta a cena celkem se také nezobrazuje.
3) Nějak zlobí vkádání obrázků. Když produktu vložím obrázek, miniatura se udělá dobře, ale v detailu zboží je již obrázek v plné velikosti a tak překrývá cenu a tlačítko vložit do košíku. - Jedná se o chybu šablony ? - Mě se to nezdá, přijde mi, že je to systémová chyba, že se nedělají "středně velké" náhledy pro detail produktu
4) U tlačítka vložit do košíku (v detailu produktu) se mi zobrazují ikonky +- pro přidávání i odebírání kusů - tedy tam kde by mělo být + jsou vedle sebe obě tlačítka +-, tam kde by mělo být - jsou vedle sebe obě tlačítka -+. Jedná se o chybu šablony?

07. říj 2012 19:25 #98384
Odpověď od ondrej H.
Začátečník
Opravdu nikdo neporadí ? Jakoukoliv radu vyvážím zlatem :cheer:

07. říj 2012 19:37 #98385
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
kdyby jste dal alespon odkaz na eshop

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

08. říj 2012 10:39 #98402
Odpověď od ondrej H.
Začátečník
Dobrý den. Jedná se o doménu macano.cz, nahoře v top menu je odkaz do eshopu.

08. říj 2012 10:57 #98403
Odpověď od Cony
Moderátor
ad 4/
Nejedná se přímo o chybu šablony, ale Vaše šablona si prostě stoprocentně nerozumí s výchozí šablonou VM,
Přidejte si do šablony (třeba do souboru joomla.css) toto
Code:
span.quantity-controls input.quantity-controls {padding: 0}

08. říj 2012 11:17 #98405
Odpověď od ondrej H.
Začátečník
Moc děkuji, pomohlo :) Jsem dlužníkem... Tak už zbývají jen 3 ze 4 :)