Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart 2 - začátečnické problémy
02. říj 2012 16:00 #98247
Dobrý den, mám několik zásadních otázek ohledně virtuemartu, na virtuemart fóru jsem to zkoušel, ale není tam moc živo. Zkusím to tedy ještě tady. Prosím o radu, přecházím na virtuemart 2 a abych se přiznal jsem z toho dost nešťastný... Mám několik zásadních problémů, které mě brzdí v další práci... kdyby jste věděli s čímkoliv poradit, budu Vám opravdu vděčný:
1) Kde a jak v obchodu vypnout DPH - u produktu to vypnout umím, ale neumím vypnout kolonku DPH v košíku
2) Košíku "taknějak" nerozumím vůbec. Vložím do něho zboží, zobrazuje se jméno, kód zboží, množství, ale nikoliv cena a DPH, cena celkem je pak přeškrtnuta a cena celkem se také nezobrazuje.
3) Nějak zlobí vkádání obrázků. Když produktu vložím obrázek, miniatura se udělá dobře, ale v detailu zboží je již obrázek v plné velikosti a tak překrývá cenu a tlačítko vložit do košíku. - Jedná se o chybu šablony ? - Mě se to nezdá, přijde mi, že je to systémová chyba, že se nedělají "středně velké" náhledy pro detail produktu
4) U tlačítka vložit do košíku (v detailu produktu) se mi zobrazují ikonky +- pro přidávání i odebírání kusů - tedy tam kde by mělo být + jsou vedle sebe obě tlačítka +-, tam kde by mělo být - jsou vedle sebe obě tlačítka -+. Jedná se o chybu šablony?
1) Kde a jak v obchodu vypnout DPH - u produktu to vypnout umím, ale neumím vypnout kolonku DPH v košíku
2) Košíku "taknějak" nerozumím vůbec. Vložím do něho zboží, zobrazuje se jméno, kód zboží, množství, ale nikoliv cena a DPH, cena celkem je pak přeškrtnuta a cena celkem se také nezobrazuje.
3) Nějak zlobí vkádání obrázků. Když produktu vložím obrázek, miniatura se udělá dobře, ale v detailu zboží je již obrázek v plné velikosti a tak překrývá cenu a tlačítko vložit do košíku. - Jedná se o chybu šablony ? - Mě se to nezdá, přijde mi, že je to systémová chyba, že se nedělají "středně velké" náhledy pro detail produktu
4) U tlačítka vložit do košíku (v detailu produktu) se mi zobrazují ikonky +- pro přidávání i odebírání kusů - tedy tam kde by mělo být + jsou vedle sebe obě tlačítka +-, tam kde by mělo být - jsou vedle sebe obě tlačítka -+. Jedná se o chybu šablony?
07. říj 2012 19:25 #98384
Odpověď od ondrej H.
Začátečník
Opravdu nikdo neporadí ? Jakoukoliv radu vyvážím zlatem
07. říj 2012 19:37 #98385
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
kdyby jste dal alespon odkaz na eshop
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
08. říj 2012 10:39 #98402
Odpověď od ondrej H.
Začátečník
Dobrý den. Jedná se o doménu macano.cz, nahoře v top menu je odkaz do eshopu.
08. říj 2012 10:57 #98403
Odpověď od Cony
Moderátor
ad 4/
Nejedná se přímo o chybu šablony, ale Vaše šablona si prostě stoprocentně nerozumí s výchozí šablonou VM,
Přidejte si do šablony (třeba do souboru joomla.css) toto
Nejedná se přímo o chybu šablony, ale Vaše šablona si prostě stoprocentně nerozumí s výchozí šablonou VM,
Přidejte si do šablony (třeba do souboru joomla.css) toto
Code:
span.quantity-controls input.quantity-controls {padding: 0}
08. říj 2012 11:17 #98405
Odpověď od ondrej H.
Začátečník
Moc děkuji, pomohlo Jsem dlužníkem... Tak už zbývají jen 3 ze 4