Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Joomleague 2.0.0

01. říj 2012 16:18 #98218
Joomleague 2.0.0 od karel
Začátečník
Je tady prosím někdo ochotný napsat nějaký rozumný návod jak rozjet alfa verzi tohoto rozšíření. Snažil jsem se to pochopit, ale nezadařilo se a na fóru joomleague se člověk pouze dočká odpovědi, hledej a studuj. To jsem se snažil, ale nezabralo to. Děkuji všem, kteří budou ochotni opravdu pomoci, tady na fóru nebo přes pm....

01. říj 2012 16:29 #98219
Odpověď od Bong
Moderátor
:) to je nás víc co zírali a přitom stará JoomLeague se tak krásně nainstalovala do J2.5

Můžete vykopírovat obsah složky com_joomleague do rootu Joomly, přejmenovat manifest.xml na joomleague.xml a dát v administraci vyhledat špatně nainstalované komponenty.
Nebo třeba složku com_joomleague zkopírovat, zabalit do ZIPu a tento nainstalovat běžným způsobem.
Nebo zkusit nainstalovat JL1.6 a následně soubory nahradit těmi z balíčku JL2.0....

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: karel

01. říj 2012 16:33 #98220
Odpověď od karel
Začátečník
Mrknu na to. Přejmenovat manifest.xml mě nenapadlo. Zkusím. Co jsem zkoušel, tak bylo com_joomlegue zabalit do zipu a normálně instalovat, ale řvalo to nějakou hlášku. Večer vyzkouším a případně se ozvu.

01. říj 2012 18:09 - 01. říj 2012 18:11 #98221
Odpověď od karel
Začátečník
chyba
Při instalaci to napsalo výše uvedenou hlášku.
Při kopírování přes ftp jsem zkoušel správce rozčíření / pátrání a nic to nenašlo - je to doufám tohle co má hledat špatné instalace

01. říj 2012 18:29 - 01. říj 2012 18:37 #98222
Odpověď od karel
Začátečník
Tak jsem musel několikrát zkusit nainstalovat 1.6 a pak 2.0. Pořád to hlásilo nějaké chyby, ale nějak se to rozjelo, tak si s tím zkusím hrát.
Zkusil jsem tam dát tvoji češtinu a nějak to nezabralo. Pořád to mluví anglicky. Instaloval jsem to klasicky a chyby to nehlásilo