Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Komponenta a moduly

29. zář 2012 18:27 #98198
Komponenta a moduly od Mishaczek
Uživatel
Dobrý den,
mám Joomlu 2.5.7, k tomu mám zakoupenou komponentu JE Questions pro zprovoznění poradny. Moje vize byla taková že si vytvořím menu kde pomocí URL budu odkazovat na jednotlivé kategorie v poradně. Zároveň jsem chtěla aby byly po stranách vidět moduly. Nevím, co je špatně, ale modul se mi zobrazuje ve všech kategoriích poraden. Potřebuji, aby to bylo jen v jedné. Myslím, že je to tím, že to na kategorie odkazuje jako na externí URL.

Napadlo mě tedy vložit komponentu do článku a vytvořit menu jako jeden článek. Ale už si s tím hraji nějakou dobu a pořád na to nemůžu přijít. Je nějaký způsob jak do článku vložím komponentu tak, aby odkazovala na určitou kategorii?

Jedná se stránky Nejenmaminkam.cz .

Ještě bych měla jeden menší dotaz. Když se mi chce na web někdo přihlásit přesměruje ho to na URL/prihlaseni s dalším přihlašovacím formulářem a nepřihlásí ho to. Je to tak dva dny co to dělá. Nic se na webu nezměnilo. Komponenty i moduly jsou stejné.

Děkuji za rady.

29. zář 2012 19:57 #98199
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Pokud mi dovolite se podivat do administrace, tak vam na to kouknu. To je treba videt jak to tam mate propojene vsechno. Kdyz tak mi je hodte do PM

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.