Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Počeštění Virtuemartu
28. zář 2012 20:34 #98166
Ahoj,
hraju si na localhostu s Virtuemartem a chtěl jsem tam dát češtinu. Virtuemart ve verzi 2.0.10, češtinu jsem stáhl z jejich stránek, tak snad aktuální. Češtinu jsem instaloval přes správce rozšíření, ale nikde se neprojevila. Musí se ještě někde zapnout? Hledám to už asi půl hodiny jako blázen a nemůžu na to přijít. Jsem zvyklý, že většina rozšíření je počeštěna hned po nainstalování jazykového balíčku.
Díky za radu předem..
hraju si na localhostu s Virtuemartem a chtěl jsem tam dát češtinu. Virtuemart ve verzi 2.0.10, češtinu jsem stáhl z jejich stránek, tak snad aktuální. Češtinu jsem instaloval přes správce rozšíření, ale nikde se neprojevila. Musí se ještě někde zapnout? Hledám to už asi půl hodiny jako blázen a nemůžu na to přijít. Jsem zvyklý, že většina rozšíření je počeštěna hned po nainstalování jazykového balíčku.
Díky za radu předem..
28. zář 2012 20:49 #98168
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Virtuemart > Nastaeni Systemu > Nastaveni VM?
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
28. zář 2012 20:52 #98170
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Jsem asi idiot, ale nevidím to tam...
Hlavně tam je záložka Configuration, ale tam to nikde není
Hlavně tam je záložka Configuration, ale tam to nikde není
28. zář 2012 21:50 #98172
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak postupným bádáním a zkoumáním diskuzí jsem přišel na to, že se nenakopírovaly soubory do složky s jazykovejma souborama. Po jejich manuálním nahrání už funguje čeština v administraci. Nejsem jediný, kdo podobný problém popisuje během posledních pár dní...
28. zář 2012 22:23 - 28. zář 2012 22:24 #98176
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nic nezkoumejte, máte špatný instalační balíček. Nainstalujte si vše z následujících odkazů:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...ve-virtuemartu#97717
pak vám budou fungovat i automatické aktualizace češtin.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
28. zář 2012 22:44 #98178
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Hmm a to jsem si myslel, že když to stáhnu z oficiálního webu, je to ok :sick:
Mmchodem, Bongu, mám na Vašem webu blokovaný účet, nedaří se přihlásit, ani obnovit heslo, které jsem zapomněl, takže se mi nedaří stáhnout ten poslední soubor. Ale na aktualizace si asi hrát nebudu. Chci se jen seznámit s VM
Mmchodem, Bongu, mám na Vašem webu blokovaný účet, nedaří se přihlásit, ani obnovit heslo, které jsem zapomněl, takže se mi nedaří stáhnout ten poslední soubor. Ale na aktualizace si asi hrát nebudu. Chci se jen seznámit s VM