Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
shodil jsem si Joomlu pluginem
28. zář 2012 10:19 #98132
Zdravím všechny,
nahrál jsem si do systému plugin pro zobrazování YouTube videa (odsud: extensions.joomla.org/extensions/social-.../video-channels/3659 ) a nabořil jsem si stránky a částečně i admina. Ten sice funguje, ale jakkoliv se "otřu" o ten plugin (např. když ho chci zakázat), tak mi vyskočí tahle hláška: Fatal error: Call to a member function registerEvent() on a non-object in /data/www/moldan.cz/www.moldan.cz/plugins/content/youtube/youtube.php on line 5.
Likvidace následků je - přiznávám - nad moje síly. Mohl byste někdo poradit? Díky.
nahrál jsem si do systému plugin pro zobrazování YouTube videa (odsud: extensions.joomla.org/extensions/social-.../video-channels/3659 ) a nabořil jsem si stránky a částečně i admina. Ten sice funguje, ale jakkoliv se "otřu" o ten plugin (např. když ho chci zakázat), tak mi vyskočí tahle hláška: Fatal error: Call to a member function registerEvent() on a non-object in /data/www/moldan.cz/www.moldan.cz/plugins/content/youtube/youtube.php on line 5.
Likvidace následků je - přiznávám - nad moje síly. Mohl byste někdo poradit? Díky.
28. zář 2012 10:33 #98133
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Vy jste nainstaloval plugin urceny vyhradne pro J!1.5 a narval jste ho do sve J!2.5 a on vam tam dela binec? A se divite?
Odinstalovat a pohledat jiny, ktery bude kompatibilni s vasi verzi joomla.
Odinstalovat a pohledat jiny, ktery bude kompatibilni s vasi verzi joomla.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
28. zář 2012 10:43 #98134
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud nepůjde odinstalovat a nejde vám vypnout, musíte jej vypnout v databázi. Vyhledejte jej v tabulce extensions.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Martin Balcar
28. zář 2012 12:30 #98143
Odpověď od Martin Balcar
Začátečník
Díky za radu, nainstaloval jsem AllVideos, ale nějak nemůžu přijít na to, jak tam video umístit.
28. zář 2012 12:40 #98144
Odpověď od Jiri Hasa
Nováček
Allvideos - odkaz na dokumentaci:
www.joomlaworks.net/content/view/35/41/
, tam je vse popsano, jaky kod vlozit do clanku u youtube je to - {youtube}DV81bAghxBU{/youtube}, kod musis vlozit daneho videa, ktery tam chces mit.