Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Jakým způsobe prodávat jeden produkt (6 verzí)?
24. zář 2012 16:47 #97943
Odpověď od Cony
Moderátor
No snad jsme se nehádali 
Ale je to přesně o tom co píšete, na tohle nemám, nebo se mi nelíbí licence, na tohle ano a libí se mi licence, tak to koupím. Co je "nefér" mi přijde tvrdit že je nefér když je omezená licence, nebo že je vývojář nenažraný
Na "kolotoč" potřebujete nějaký modul přímo pro JoomShopping (vidím tam třeba rozšířeni JT Bxslider), nebo nějaký obecný modul pro slideshow, kde si nadefinujete slides a odkazy k nim (např. DJImageSlider).
Ale je to přesně o tom co píšete, na tohle nemám, nebo se mi nelíbí licence, na tohle ano a libí se mi licence, tak to koupím. Co je "nefér" mi přijde tvrdit že je nefér když je omezená licence, nebo že je vývojář nenažraný
Na "kolotoč" potřebujete nějaký modul přímo pro JoomShopping (vidím tam třeba rozšířeni JT Bxslider), nebo nějaký obecný modul pro slideshow, kde si nadefinujete slides a odkazy k nim (např. DJImageSlider).
24. zář 2012 17:46 - 24. zář 2012 17:49 #97945
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Také bych to viděl na některý z JT Bxsliderů. Dokonce je mám v pořadníku na překlad.
Mimochodem, JoomShopping samotný má novou češtinu www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/54-joomshopping
Mimochodem, JoomShopping samotný má novou češtinu www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/54-joomshopping
24. zář 2012 17:49 #97946
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Vypadá to velmi slibně, ale netuším, jak to donutit zobrazovat zboží z dané kategorie. Resp mi to nezobrazuje nic a v nastavení modulu nic nevidím...
24. zář 2012 20:54 #97957
Odpověď od Cony
Moderátor
Ale který JT BxSlider? Jsou celkem 4 a liší se právě v tom odkud berou seznam produktů k zobrazení
Bestseller - nejprodávanější
Top - Top produkty?
Latest - Poslední přidané
Label products - zde nevím, to asi nějak souvisí s nastavením produktu v JoomShopping
řekl bych, že pro Vás bude vhodný ten Latest, případně Label products (to už budete vědět Vy co znmená Label product)...
Bestseller - nejprodávanější
Top - Top produkty?
Latest - Poslední přidané
Label products - zde nevím, to asi nějak souvisí s nastavením produktu v JoomShopping
řekl bych, že pro Vás bude vhodný ten Latest, případně Label products (to už budete vědět Vy co znmená Label product)...
24. zář 2012 21:32 #97960
Odpověď od Bong
Moderátor
Label products souvisí s JoomShopping, ještě jsem se k tomu neprokousal, ale bude to závislé na Etiketách produktů.
Ale jak je rozepsáno výše. Každý modul pracuje s jinými typy produktů, pokud tyto v shopu nemáte, nebude se nic zobrazovat...
Ale jak je rozepsáno výše. Každý modul pracuje s jinými typy produktů, pokud tyto v shopu nemáte, nebude se nic zobrazovat...
24. zář 2012 21:52 #97961
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Jsem to ale moták, už mi to funguje. Mockrát díky!
24. zář 2012 22:48 #97966
Odpověď od Bong
Moderátor
Jestli chcete, existuje už nástřel češtiny pro
JT BxSlider moduly pro JoomShopping
.
25. zář 2012 00:31 #97976
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Díky moc, asi nahodím, ačkoliv tam stejně není moc co překládat. Maximálně tak back end, ale to už mám nastavené ke spokojenosti.
Každopádně díky i za rady předešlé.
Každopádně díky i za rady předešlé.
Nejnovější příspěvky