Zdravím.
Mám Joomla! 2.5.6. a v ní mimo jiné nainstalovaný editor JCE v.2.2.7.2. Popisovaný problém jsem měl i s verzí 2.2.6.
Jedná se o tohle:
1. když otevřu kód stránky v tomto editoru a po nějakých úpravách dám článek uložit, občas se stane, že se obsah článku vymaže a do článku se vloží jedno slovo ( teď si nemohu vzpomenout jaké ) a přitom Joomla vypíše zdárné uložení ( to jsem řešil kopírováním kódu do schránky před uložením
:blink: )
2. otevřu článek v editoru, následně úspěšně uložím, poté znova otevřu a veškeré odkazy (a to i ty, které jsem needitoval) přiberou slovo "administrator" (z odkazu "images/Ikony/ikona.png" se vytvoří "administrator/images/Ikony/ikona.png" apod.). Tím se samozřejmě stanou neplatnými. Po dalším otevření se přidá další. Ale ne do nekonečna, zatím jsem viděl nejvíc dva administratory.
Nemá někdo podobnou zkušenost? Nebo nevíte co s tím? Je problém u mne, nebo na hostujícím serveru?
Děkuji za radu.
PS: Teď používám editor CKEditor, ale ten není tak dobrý, jako JCE. Nebo může mi někdo doporučit editor podobných kvalit, jako je JCE? Zejména alespoň částečné formátování kódu se mi na JCE líbí.