Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Skrytí části obsahu nepřihlášeným uživatelům
21. zář 2012 19:15 #97793
Zdravím.
S Joomlou teprve začínám a potřeboval bych asi tohle:
- lze na stránce nějakým jednoduchým způsobem skrýt část obsahu a ten zobrazit jen přihlášeným uživatelům?
Díky za radu.
Martin
S Joomlou teprve začínám a potřeboval bych asi tohle:
- lze na stránce nějakým jednoduchým způsobem skrýt část obsahu a ten zobrazit jen přihlášeným uživatelům?
Díky za radu.
Martin
21. zář 2012 21:02 #97800
Odpověď od tosik
Uživatel
No konkrétně třeba na určité stránce chci skrýt tabulku s údaji účastníků nějaké akce.
21. zář 2012 21:08 #97802
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Tak jinak ... jedná se o komponentu, modul, ručně vytvořený html kód, ...
21. zář 2012 21:27 #97807
Odpověď od tosik
Uživatel
Aha. Omlouvám se za mou natvrdlost. 
Zatím by mi stačilo skrýt část textu ve článku, tzn. v podstatě kus html kódu. Nad modulem jsem taky uvažoval, ale ten do oblasti, kde se zobrazuje článek asi nedostanu, že? navíc bych ho potřeboval v určitém místě toho článku.
Př. na této stránce:
www.portalprovodaky.cz/index.php?option=...cle&id=24&Itemid=195
by se tabulka "Přihlášení účastníci" zobrazila jen v případě, že se uživatel na náš web zaregistruje a následně přihlásí.
Martin
Zatím by mi stačilo skrýt část textu ve článku, tzn. v podstatě kus html kódu. Nad modulem jsem taky uvažoval, ale ten do oblasti, kde se zobrazuje článek asi nedostanu, že? navíc bych ho potřeboval v určitém místě toho článku.
Př. na této stránce:
www.portalprovodaky.cz/index.php?option=...cle&id=24&Itemid=195
by se tabulka "Přihlášení účastníci" zobrazila jen v případě, že se uživatel na náš web zaregistruje a následně přihlásí.
Martin
21. zář 2012 21:42 #97815
Odpověď od tosik
Uživatel
Díky moc. Ani jsem se nestihnul zeptat, jestli to lze omezit jen na některé skupiny uživatelů ..... vše je v tom odkazu.
Ještě jednou děkuji.
Ještě jednou děkuji.
21. zář 2012 21:56 #97817
Odpověď od tosik
Uživatel
Tak ten je zrovna placený. Není něco zdrama? Zatím se mi jej nedaří, jsou tam takové, které zobrazí obsah pomkliknutí na nějaký nápis.
Martin
Martin
21. zář 2012 22:10 #97818
Odpověď od tosik
Uživatel
Tak jsem našel, je sice pro v. 1.5, ale vypadá, že funguje.
Nejnovější příspěvky